7.8 C
București
joi, aprilie 18, 2024

Google și YouTube vor impune reguli mai dure pentru copii și adolescenți

Ar trebui să le citești

Google

Google și-a propus să modifice regulile și practicile existente cu unele mai dure. Aceste modificări se vor aplica și pe platforma YouTube. În principal, se are în vedere creșterea gradului de siguranță pentru utilizatorii minorii. O listă cu măsurile pe care Google le va implementa poate fi consultată mai jos. Anunțul complet al companiei poate fi lecturat aici.

YouTube

Setările de încărcare implicite vor fi cele corespunzătoare nivelului maxim de confidențialitate. Vor fi activate memento-urile pentru a lua o pauză în vizionare sau a merge la culcare. Funcția „auto-play” va fi dezactivată pentru toți utilizatorii de sub 18 ani.

Funcția de căutare

Opțiunea Safe Search /Căutare sigură va fi activată automat pentru toți utilizatorii de sub 18 ani. Aceasta protejează utilizatorii de conținutul matur rezultat prin căutări pe Google.

Avem o serie de sisteme, instrumente și politici care sunt concepute pentru a ajuta oamenii să descopere conținut de pe web, fără a le surprinde cu conținut pentru adulți pe care nu l-au căutat. Una dintre protecțiile pe care le oferim este Căutarea sigură, care ajută la filtrarea rezultatelor explicite atunci când este activată și este deja activată în mod prestabilit pentru toți utilizatorii conectați sub 13 ani care au conturi gestionate de Family Link. În lunile următoare, vom activa Căutarea sigură pentru utilizatorii existenți cu vârsta sub 18 ani și vom face din aceasta setarea implicită pentru adolescenții care configurează conturi noi.

Istoricul Locației

Funcția Location History/Istoricul locației este dezactivată implicit pentru toate conturile sub 18 ani. Copii cu conturi supervizate nu au opțiunea de activare a ei.

Istoricul locațiilor este o setare a contului Google care ajută produsele noastre să fie mai utile. Este deja dezactivat în mod prestabilit pentru toate conturile, iar copiii cu conturi supravegheate nu au opțiunea de a activa Istoricul locațiilor. Făcând acest lucru un pas mai departe, vom extinde în curând acest lucru utilizatorilor sub 18 ani la nivel global, ceea ce înseamnă că Istoricul locațiilor va rămâne dezactivat

Publicitatea online

Măsurile de protecție pe care Google le va lua vor viza prevenirea afișării reclamelor care ar putea afecta adolescenții. În plus, Google va bloca țintirea reclamelor pe baza vârstei, genului și interesului pentru persoanele de sub 18 ani.

Vom extinde măsurile de protecție pentru a preveni afișarea categoriilor de anunțuri sensibile la vârstă către adolescenți și vom bloca direcționarea anunțurilor în funcție de vârstă, sex sau interesele persoanelor cu vârsta sub 18 ani.

Asistentul virtual

Îmbunătățirea restricționării conținutului sensibil pentru copii și adolescenți și introducerea unei protecții implicite, toate acestea reprezintă alte priorități ale Google.

Întotdeauna lucrăm pentru a preveni afișarea conținutului matur în timpul experienței unui copil cu Asistentul Google pe dispozitive partajate și, în lunile următoare, vom introduce noi protecții implicite. De exemplu, vom aplica tehnologia noastră SafeSearch browserului web pe ecranele inteligente.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole