miercuri, august 5, 2020

5 servicii online pentru transfer gratuit de fișiere

TREBUIE SĂ LE CITEȘTI

Nu mai posta pe Facebook poze cu tine, cu casa ta și cu locurile pe care le vizitezi

Periculos obicei Un obicei tot mai des întâlnit al utilizatorilor Facebook constă în expunerea extrem de detaliată a vieții personale pe această rețea. Înâlnim pe...

Ești profesor? Verifică-ți salariul

Fă-ți temele! Orice profesor din România are, la ora actuală, mai multe posibilități prin care pot cere o a doua opinie atunci când este vorba...

Cum poți avea acces gratuit la Netflix, cel mai mare site de seriale și filme din lume

Netflix este cel mai tare Netflix, cel mai mare site de filme și seriale din lume este prezent și în România începând cu luna ianuarie...

Cum afli cine te sună cu număr necunoscut. Este foarte simplu

Te sună cu număr necunoscut? Apelurile în care cineva te sună de pe un număr necunoscut ție, pe care...

5 servicii online pentru transfer

La dispoziția celor care doresc să transfere fișiere stau numeroase alternative care își fac treaba excelent. Unele sunt pe bani, altele gratuite și cu mici limitări, totuși, avem de unde alege.

Vă propunem să testați 5 servicii online pentru transfer care vă permit instant să transferați fișiere cunoscuților și nu numai. Atenție, ordinea prezentării acestora este aleatorie. Nu vorbim de un top și nu vă facem nicio sugestie. Vă sugerăm să citiți materialul și să alegeți varianta cea mai potrivită nevoilor voastre.

Filemail

Este o simplă aplicație online unde selectezi un fișier, scrii adresa cuiva și apeși ‘trimite’. Nu trebuie sa te îngrijorezi despre mărimea fișierului, viteza de transfer sau despre pagini greoaie pentru descărcare. Destinatarul primește un link și descarcă fișierul. Asta este!

https://drive.google.com

Puteți transfera în versiunea gratuită până la 50 de GB. În versiunea pro, la 15 dolari lunar, apar numeroase facilități.

WeTransfer

Este extrem de cunoscut și folosit. Versiunea gratuită a WeTransfer vă permite transferul a maxim 2 GB, nu solicită înregistrare, iar perioada de valabilitate a link-ului pentru download este de 7 zile. Vă recomandăm să îl folosiți, își face treaba.

Send Anywhere

Îți permite transferul gratuit a 10 GB cu o perioadă de valabilitate a link-ului de 2 zile. Click aici pentru a accesa acest serviciu.

Smash

Dacă WeTransfer impune limite în ceea ce privește dimensiunea fișierelor transferate, Smash nu face acest lucru. Teoretic, varianta gratuită nu impune limite în ceea ce privește dimensiunea fișierelor transferate și o perioadă de valabilitate a link-ului de 7 zile. Dacă ești dispus să scoți din portofel 5 euro pe lună (60 pe an), vei avea acces la versiunea pe bani.

Google Drive

Cine nu a auzit de acest serviciu?

Dimensiune maximă fișiere: 15 GB;
Perioadă valabilitate fișiere: nelimitat – e un serviciu de stocare, deci tu decizi când ștergi fișierele – de menționat e faptul că mailurile care se strâng la tine în Gmail ocupă o parte din acei 15 GB. Practic, e un spațiu pe care îl împarți între adresa de mail și Google Drive

MAI MULTE ARTICOLE

Răspunsuri la întrebările celor care vor să treacă pe Linux

Nu puține sunt întrebările referitoare la Linux pe care și le pot adresa curioșii. Echipa pentruprieteni.com a realizat o scurtă sinteză care cuprinde cel mai des auzite întrebări,

UTIL

9 moduri prin care Linux-ul îți face viața mai ușoară

9 moduri Într-adevăr, viață devine mai ușoră prin utilizarea unei distribuții Linux. Să detaliem 9 aspecte care ne determină...
2,453FaniÎmi place
342CititoriConectați-vă
86AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE RECENTE

Ți-ai șters fotografiile din greșeală de pe telefon? Le recuperezi integral, fără aplicații suplimentare sau costuri

Dacă ai șters fotografiile de pe telefonul mobil, nu este totul distrus. Le poți recupera imediat, fără costuri sau aplicații care îți promit marea cu sarea.

Află cum stai cu inteligența. Câteva aplicații care susțin că îți măsoară IQ-ul, gratuit

Vrei să afli cum stai cu inteligența? Dacă vrei să afli cum stai cu inteligența, ai nimerit unde trebuie....

În curând, Ubuntu Web alternativă la Chrome OS

Ubuntu Web este un proiect pe cale de a deveni realitate, demarat de Rudra Saraswat. Acest tânăr dezvoltator a lansat deja Ubuntu Unity Remix și Ubuntu Education (UbuntuEd).

Nu ar trebui să publici poze cu tine pe Facebook, Instagram și pe alte rețele de socializare

Bombardați cu poze Trăim vremuri în care unii fac poze chiar și în baie sau răstigniți pe mașina de...

10 servicii și unelte gratuite, utile cadrelor didactice în rezolvarea multor probleme

Cadrele didactice au la dispoziție numeroase servicii și unelte online gratuite care le pot fi de mare ajutor în diverse situații.
210 Shares
Copy link
Powered by Social Snap