23.9 C
București
miercuri, aprilie 10, 2024

5 servicii online pentru transfer gratuit de fișiere

Ar trebui să le citești

5 servicii online pentru transfer

La dispoziția celor care doresc să transfere fișiere stau numeroase alternative care își fac treaba excelent. Unele sunt pe bani, altele gratuite și cu mici limitări, totuși, avem de unde alege.

Vă propunem să testați 5 servicii online pentru transfer care vă permit instant să transferați fișiere cunoscuților și nu numai. Atenție, ordinea prezentării acestora este aleatorie. Nu vorbim de un top și nu vă facem nicio sugestie. Vă sugerăm să citiți materialul și să alegeți varianta cea mai potrivită nevoilor voastre.

Filemail

Este o simplă aplicație online unde selectezi un fișier, scrii adresa cuiva și apeși ‘trimite’. Nu trebuie sa te îngrijorezi despre mărimea fișierului, viteza de transfer sau despre pagini greoaie pentru descărcare. Destinatarul primește un link și descarcă fișierul. Asta este!

https://drive.google.com

Puteți transfera în versiunea gratuită până la 50 de GB. În versiunea pro, la 15 dolari lunar, apar numeroase facilități.

WeTransfer

Este extrem de cunoscut și folosit. Versiunea gratuită a WeTransfer vă permite transferul a maxim 2 GB, nu solicită înregistrare, iar perioada de valabilitate a link-ului pentru download este de 7 zile. Vă recomandăm să îl folosiți, își face treaba.

Send Anywhere

Îți permite transferul gratuit a 10 GB cu o perioadă de valabilitate a link-ului de 2 zile. Click aici pentru a accesa acest serviciu.

Smash

Dacă WeTransfer impune limite în ceea ce privește dimensiunea fișierelor transferate, Smash nu face acest lucru. Teoretic, varianta gratuită nu impune limite în ceea ce privește dimensiunea fișierelor transferate și o perioadă de valabilitate a link-ului de 7 zile. Dacă ești dispus să scoți din portofel 5 euro pe lună (60 pe an), vei avea acces la versiunea pe bani.

Google Drive

Cine nu a auzit de acest serviciu?

Dimensiune maximă fișiere: 15 GB;
Perioadă valabilitate fișiere: nelimitat – e un serviciu de stocare, deci tu decizi când ștergi fișierele – de menționat e faptul că mailurile care se strâng la tine în Gmail ocupă o parte din acei 15 GB. Practic, e un spațiu pe care îl împarți între adresa de mail și Google Drive

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole