12 C
București
vineri, februarie 23, 2024

Nuclear Music Player – streaming audio din surse multiple

Ar trebui să le citești

Nuclear Music Player

Astăzi vom vorbi despre un player audio mai puțin cunoscut – Nuclear Music Player – dar care merită toată aprecierea datorită atât interfeței grafice moderne și intuitive cât și funcțiilor pe care le oferă. Nuclear Music Player permite streaming-ul audio din mai multe surse precum YouTube, SoundCloud, bandcamp sau Vimeo.

Avantajele streaming-ului

Muzica descărcată, oricât de multă, se întâmplă să nu fie suficientă, comparativ cu cea disponibilă prin streaming, de pe platforme online ca YouTube, SoundCloud și multe altele. Din punct de vedere cantitativ, un utilizator individual nu va reuși niciodată să rivalizeze cu acești giganți care dispun de capacitate de stocare aproape nelimitată. Majoritatea serviciilor de streaming dețin aplicații web sau mobile prin care conținutul devine accesibil aproape oriunde și de pe aproape orice dispozitiv, atâta timp cât există o conexiune la Internet. Marele avantaj al streaming-ului constă în faptul că același conținut este disponibil pe toate dispozitivele conectate, spre deoasebire de stocarea locală, caz în care colecția de muzică trebuie actualizată pe fiecare dispozitiv în parte.

pentruprieteni.com

Funcții oferite de Nuclear Music Player
Nuclear Music Player este o aplicație realizată la un nivel superior din punct de vedere calitativ, lucru observabil și din screenshot-uri. Aceasta preia conținutul din surse libere precum YouTube ori SoundCloud și îl afișează într-o interfață cu aspect modern și ușor de utilizat. Iată ce funcții și avantaje oferă:

  • Multiple surse de conținut
  • Fără publicitate
  • Interfață simplă și ușor de utilizat
  • Informații despre muzica nou apărută
  • Streaming de pe YouTube, SoundCloud, Vimeo și Bandcamp
  • Permite redarea inclusiv a playlist-urilor de pe YouTube
  • Calitate audio superioară
  • Suportă descărcarea în format .mp3 direct de pe YouTube
  • Este un software free și open source
  • Această aplicație este bazată pe Electron.

Descărcare și instalare

Nuclear Music Player se poate descărca de pe site-ul oficial, in mai multe formate, printre care .deb, AppImage, cod sursă, .exe etc. Așadar, poate fi folosit și pe Windows, chiar în format portabil. Vezi aici mai multe detalii.

Descarcă Nuclear Music Player

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole