34.2 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024

Află cum stai cu inteligența. Câteva aplicații care susțin că îți măsoară IQ-ul, gratuit

Ar trebui să le citești

Vrei să afli cum stai cu inteligența?

Dacă vrei să afli cum stai cu inteligența, ai nimerit unde trebuie. Îți propunem o listă cu câteva aplicații disponibile pe Android care susțin că îți măsoară IQ-ul (coeficientul de inteligență). Trebuie spus că aceste teste nu sunt certificate de vreo autoritate din domeniu. Practic, măsurarea corectă a inteligenței este un proces extrem de complex, realizat de specialiști, pe bani. Deci, nu puneți la suflet vreun rezultat nesatisfăcător.

Înainte de a începe, citește și acest material referitor la un test psihologic „un pic înfricoșător”.

Ce este IQ-ul?

Conform wikipedia.com, coeficient de inteligență sau IQ reprezintă un concept și un scor derivat din diferite teste standardizate prin care se încearcă măsurarea inteligenței. Coeficientul mediu de inteligenta al unui om este 100. Cel mai mare factor IQ cunoscut astăzi al unui om depășește 240.

IQ test

IQ test are peste un milion de descărcări iar nota primită de la utilizatori este de 4.2 din 23,848 de voturi. Acest test de inteligență este încă o variantă a matricilor progresive standard ale lui Raven. Testul măsoară doar un subset de abilități intelectuale. Pe baza acestui lucru nu se pot trage concluzii valide despre inteligența generală a persoanei, rezultatele sunt aproximative. Testul cuprinde 60 de întrebări cu o complexitate ce crește gradual.

Descarcă de aici pentru Android

Best IQ Test

Conform dezvoltatorilor, „IQ Test – Cryptex Challenge” este un joc gratuit și mental distractiv, format din 60 de ghicitori unice, împărțite în 5 niveluri cu dificultăți diferite! Best IQ Test a primit în recenzii nota 4.3 din 82.736 de voturi.

Descarcă de aici pentru Android

IQ Test

IQ Test reprezintă o alternativă demnă de luat în considerare, cu peste 100.000 de descărcări. Recenziile utilizatorilor au dus la o notă de de 4,3 din 2444 de voturi. Testul este format din 23 de întrebări a căror dificultate este variată.

Descarcă de aici pentru Android

Brain test – psychological and iq test


Brain test – psychological and iq test vă propune mai multe tipuri de teste. Utilizatorii i-au acordat nota 4.4 din peste 2200 de voturi.

Conform dezvoltatorilor, după trecerea testelor iq și psihologice colectate în această aplicație, puteți găsi în mod independent răspunsuri la toate întrebările dvs.:
-Cine sunt?
-Care este tipul meu de personalitate?
-Cât de inteligent sunt?
-Cum funcționează logica mea?
-De ce oamenii nu mă înțeleg?
-Cine vreau să fiu când voi crește?
-În ce profesii sunt bun?
-Care este temperamentul meu?

Descarcă de aici pentru Android

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole