21.5 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024

Ți-ai șters fotografiile din greșeală de pe telefon? Le recuperezi integral, fără aplicații suplimentare sau costuri

Ar trebui să le citești

Ai șters fotografiile?

Dacă ai șters fotografiile de pe telefonul mobil, nu este totul distrus. Le poți recupera imediat, fără costuri sau aplicații care îți promit marea cu sarea.

O poveste

Pentru-că făcea fițe, telefonul meu Huawei a primit o resetare completă. Anterior, toate fotografiile au fost salvate pe hardul laptop-ului, doar că… Din greșeală, după câteva zile, am șters întreaga partiție, cu tot cu poze.

Aplicații

În magazinul de aplicații Google sunt numeroase aplicațiile care permit „recuperare” fotografiilor șterse. Cele mai multe sunt fără bani dar rezultatele nu le fac demne de a fi instalate. Nicio aplicație din cele 5 încercate nu a reușit să „recupereze” toate fotografiile. Ba mai mult, calitatea acestora era mai mult decât precară.

Soluția

Soluția a fost sub nasul meu și s-a numit Google Photos. Toate fotografiile realizate au fost regăsite, la calitate maximă, în Google Photos. Doar am deschis aplicația și fotografiile erau acolo.

Google Photos este o aplicație de partajare și stocare de fotografii dezvoltată de Google. Aceasta vine preinstalată pe cam toate dispozitivele mobile care rulează sistemul de operare Android. Aceasta face copii de siguranță pentru toate imaginile pe care le păstrați pe smartphone-ul Android și le stochează pe cloud. Oricând este nevoie, le poate restaura în telefon. De asemenea, poate elimina în mod automat imaginile de rezervă, ceea ce face ca uneori utilizatorii care nu sunt familiarizați cu această caracteristică să intre în panică. Însă nu vă temeți, recuperarea fotografiilor din Google Photos este simplu.

Alternativă

Dacă aveți Dropbox sau oricare altă aplicație de stocare în cloud, o să vă puteți recupera cu ușurință toate fotografiile. Cel mai probabil, în momentul în care ați făcut cont pe aceste aplicații, ați setat și sincronizarea automată a fotografiilor.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole