luni, iulie 6, 2020

Convertește gratuit documente PDF în format Word, PPT, Excel, ePub sau imagini. Bonus: deblocare, parolare, unire, blocare

TREBUIE SĂ LE CITEȘTI

Nu mai posta pe Facebook poze cu tine, cu casa ta și cu locurile pe care le vizitezi

Periculos obicei Un obicei tot mai des întâlnit al utilizatorilor Facebook constă în expunerea extrem de detaliată a vieții personale pe această rețea. Înâlnim pe...

Ești profesor? Verifică-ți salariul

Fă-ți temele! Orice profesor din România are, la ora actuală, mai multe posibilități prin care pot cere o a doua opinie atunci când este vorba...

Cum poți avea acces gratuit la Netflix, cel mai mare site de seriale și filme din lume

Netflix este cel mai tare Netflix, cel mai mare site de filme și seriale din lume este prezent și în România începând cu luna ianuarie...

23 de unelte gratuite pentru un profesor super creativ în 2020

Un profesor creativ are toate șansele să stârnească interesul elevului pentru materia predată. Uneltele despre care veți citi în cele ce urmează au următoarele caracteristici:

Convertește PDF

Formatul PDF este puternic folosit în spațiul corporatist, de stat, în educație etc. pentru distribuirea informației într-o manieră rapidă și convenabilă. Folosirea acestui format îți oferă asigurări că fișierul și modul de așezare în pagină vor rămâne intacte ori că informația nu va putea fi ușor copiată și folosită. Se poate, dar trebuie să ai ceva cunoștințe, timp și, de cele mai mule ori, bani.


Aplicații

Există numeroase aplicații care pot exporta diverse documente în formatul .pdf; LibreOffice ori Microsoft Word sunt doar două exemple. Ofertă există și atunci când vorbim de editarea acestor fișiere, chiar dacă softurile pe bani sunt mult mai numeroase și puternice. Din păcate, alternativele care te pot ajuta să transformi fișierele .pdf în documente word sau alte formate sunt extrem de reduse. Vorbim aici de alternative gratuite, cele mai numeroase soluții presupun plata.

Ce recomandăm

Suita LibreOffice este ideală pentru muncă de birou, este gratuită și își face treaba excelent, permițând salvarea documentelor în pdf-uri. Soluția pentru transformarea documentelor .pdf în alte formate – word , PPT, Excel, ePub – este reprezentată de un serviciu online, gratuit și prietenos. Soluția poartă denumirea de All-in-one Online PDF Solution și poate fi accesată aici, ori la finalul acestui articol.
Ce poți face?

  • poți converti fișiere .pdf în formatele Word, PPT, Excel, ePub sau imagini
  • poți converti și invers, din Txt, imagini, Excel, PPT sau Word în PDF
  • PDF-urile pot fi comprimate, unite, parolate, deblocate, împărțite în două sau mai multe

Cum folosești?

Accesează site-ul și încarcă documentul. În două secunde, după ce convertirea în formatul dorit, ori operațiunea dorită de tine are loc, documentul poate fi descărcat. Nu conteează că folosești un sistem de operare Linux, Windows, macOS sau Android, tableta, computerul sau telefonul mobil, platforma poate fi folosită pri intermedniul browserului web. Recomandăm Google Chrome, Firefox, Opera, sau Vivaldi

Atenție!

Pentru ca aplicația să își facă treaba, folosiți documente .pdf, nu documente scanate și salvate ca .pdf.

Accesează aplicația aici

MAI MULTE ARTICOLE

Ubuntu 20.04 LTS, cel mai bun de până acum

Ubuntu Ubuntu 20.04 LTS „Focal Fossa”, un sistem de operare dorit și așteptat cu sufletul la gură. S-au pus...

UTIL

Activează-ți elevii cu aceste aplicații pentru generarea de cuvinte încrucișate și rebusuri

Cuvintele încrucișate au marele avantaj de a dinamiza orele de curs, de a le face mai captivante și distractive. Prin efectul de trezire a interesului elevilor, acestea duc la obținerea unor rezultate superioare metodelor și tehnicilor clasice și monotone.
2,452FaniÎmi place
339CititoriConectați-vă
86AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE RECENTE

Serpent OS, o distribuție revoluționară creată de Ikey Doherty

Serpent OS Serpent OS este o nouă distribuție creată de Ikey Doherty, după ce acesta a părăsit echipa Solus...

openSUSE Leap 15.2 și Tumbleweed, tot ce trebuie să faci după instalare

Lansată pe 2 iunie 2020, openSUSE Leap 15.2 atrage interesul multor utilizatori de Linux prin noutățile aduse și despre care pentruprieteni.com a scris aici.

Bucură-te!!! openSUSE Leap 15.2 a fost lansat și vine cu inteligență artificială

Bucură-te, openSUSE Leap 15.2 este gata pentru descărcare, testare și instalare. Începând cu această versiune, conform notelor de lansare, disponibile aici, se face un pas important în zona AI.

Arc Menu 47 a fost lansat. Noutățile sunt importante

Arc Menu 47 Arc Menu este un app launcher disponibil pentru instalare în mediul grafic Gnome. Este popular și...

Ești sunat cu număr privat/ascuns? Aceasta este cea mai simplă metodă de a scăpa

Apelurile cu numere ascunse/private, în care identitatea celui care apelează este ascunsă, sunt, de cele mai multe ori, prilej de stres.
5K Shares
Copy link
Powered by Social Snap