-0.9 C
București
joi, noiembrie 30, 2023

Toate manualele școlare sunt la un click distanță. Descarcă-le gratuit dacă ești elev, profesor sau părinte

Ar trebui să le citești

Manuale moderne

Avem manuale în format electronic. Din păcate, România arată modern doar pe internet, dar nu pe orice site sau platformă. Este infinit mai simplu să realizezi un site și un soft de prezentare decât să faci autostrăzi, locuințe, să oferi salarii și condiții de secol XXI cetățenilor, să dotezi școlile și să pregătești profesorii. Poate, odată cu trecerea timpului, se va modifica în bine și mentalitatea poporului român, sursa tuturor relelor din această țară.

Ministerul Educației

Ministerul Educației a pus la dispoziția tuturor celor interesați un loc în care manualele școlare pot fi consultate în format digital. Practic, complet și gratuit, corect? Cu alte cuvinte, poți să răsfoiești, virtual, ce-i drept, pagină cu pagina, zeci de astfel de documente, de la clasa I până la ultimul an liceal. Asta da schimbare, nu prea pare a fi România aici.

Cum funcționează?

În primul rând, pentru a putea avea acces la aceste resurse în format electronic trebuie să îndepliniti anumite cerințe. Practic, aveți nevoie de un dispozitiv conectat la internet, dotat cu un browser decent și actualizat. Nu contează dacă folosiți un telefon inteligent, o tabletă, un PC, ori dacă acesta rulează sistemele de operare GNU/Linux, Windows, Android, macOS sau Chrome, trebuie doar să îndepliniți condițiile de mai sus.

Manualele sunt ordoante în funcție de clasă, semestru și disciplină, fapt care vă va ușura sarcina într-un mod incredibil. Odată ce accesați un astfel de manual, acesta poate fi parcurs integral, din scoarță în scoarță. Din câte am reușit să vedem în cele câteva minute de test, aplicația de vizualizare pare a fi diferită de la o editură la alta, așadar anunite funcții pot exista sau nu.
Profesori, elevi, părinți

Site-ul pentruprieteni.com vă invită să accesați acest link pentru a putea consulta toate articolele dedicate învățământului.

Click aici pentru a consulta manualele școlare

- Advertisement -

Articole asemănătoare

Ce lecții am învățat în acești ani de pentruprieteni.com

Lecții Lecțiile învățate în toți acești ani de pentruprieteni.com au fost interesante și numeroase. Nimeni nu ne-a pregătit pentru ceea ce urma să vină, pentru...
- Advertisement -

Cele mai noi articole