18.8 C
București
marți, septembrie 26, 2023

Cum poți verifica dacă un medic are dreptul să profeseze. Este simplu, rapid, online și gratuit

Ar trebui să le citești

Verifică dacă un medic are dreptul să profeseze

Verifică dacă un medic are dreptul să profeseze, fă-ți temele atunci când este vorba de sănătatea ta. Pentru a nu cădea victimă impostorilor care se dau medici, îți recomandăm să citești acest material și să aplici sfaturile noastre. Durează 10 secunde pentru a face o verificare elementară care îți spune dacă medicul la care apelezi are dreptul de ași practica meseria.

Colegiul Medicilor din România

Colegiul Medicilor din Români pune la dispoziția celor interesați un registru online prin care putem afla dacă un anume medic nu este impostor. Referitor la acest instrument, încă din momentul accesări site-ului, Colegiul Medicilor din România ne atenționează următoarele:

  • Datele disponibile în registru au caracter informativ și sunt actualizate periodic.
  • Datele publicate de registru nu reprezintă starea de fapt a situației membrilor, aceasta putându-se confirma numai de către colegiul teritorial al cărui membru este medicul.
  • Datele publicate pe site-ul Colegiul Medicilor din România au fost colectate, verificate, introduse și actualizate de colegiile teritoriale ale medicilor.
  • Responsabilitatea asupra conținutului datelor revine în exclusivitate colegiilor teritoriale ale medicilor.
  • Dreptul de a modifica și transmite datele în vederea afișării de către Colegiul Medicilor din România aparține colegiilor teritoriale ale medicilor.

De ce ai nevoie?

Trebuie să folosești un browser web (Firefox, Opera, Chrome, Vivaldi), indiferent dacă rulezi Linux, Android, Windows sau macOS. Totul este rapid și simplu.

Legendă

Odată accesat site-ul, introduceți numele medicului căutat. Pentru mai multă siguranță, repetați căutarea. Vă recomandăm atenție și la informațiile expuse în legendă. Acestea fac referire la statutul medicului (activ, inactiv, fost membru, neconfirmat).

  • Activ – status acordat medicului membru al C.M.R. care îndeplineşte toate condiţiile prevăzute de lege pentru exercitarea profesiei;
  • Inactiv – status acordat medicului membru al C.M.R. care nu îndeplineşte toate condiţiile prevăzute de lege pentru exercitarea profesiei;
  • Fost membru – medicul care a deţinut în trecut calitatea de membru al C.M.R.;
  • Neconfirmat – datele medicul trebuie validate direct de către Colegiul Teritorial al cărui membru este.

Accesează registrul online aici

- Advertisement -

Articole asemănătoare

Schimbări binevenite pentru utilizatorii Linux

Ar cam fi timpul unor schimbări. Din punctul de vedere al unui utilizator obișnuit de Linux, neinteresat prea tare de cea ce se petrece „sub capotă”,
- Advertisement -

Cele mai noi articole