miercuri, august 5, 2020

Cum să îți ștergi definitiv contul Facebook

TREBUIE SĂ LE CITEȘTI

Nu mai posta pe Facebook poze cu tine, cu casa ta și cu locurile pe care le vizitezi

Periculos obicei Un obicei tot mai des întâlnit al utilizatorilor Facebook constă în expunerea extrem de detaliată a vieții personale pe această rețea. Înâlnim pe...

Ești profesor? Verifică-ți salariul

Fă-ți temele! Orice profesor din România are, la ora actuală, mai multe posibilități prin care pot cere o a doua opinie atunci când este vorba...

Cum poți avea acces gratuit la Netflix, cel mai mare site de seriale și filme din lume

Netflix este cel mai tare Netflix, cel mai mare site de filme și seriale din lume este prezent și în România începând cu luna ianuarie...

Cum afli cine te sună cu număr necunoscut. Este foarte simplu

Te sună cu număr necunoscut? Apelurile în care cineva te sună de pe un număr necunoscut ție, pe care...

Ștergi definitiv contul Facebook?

Cum să îți ștergi contul Facebook? Aparent, întrebarea vine cu un răspuns greu de dat. Ștergerea acestuia pare un obiectiv aproape imposibil de atins. Oricine a încercat să facă acest pas, până de curând, indiferent de motivele care l-au îndemnat, a constatat că nu poate decât să îl dezactiveze temporar. Cu alte cuvinte, profilul Facebook nu era șters, ci păstrat într-o stare de “hibernare”, dacă ne putem exprima metaforic. Fotografiile, clipurile video, postările, în mare parte, ar fi rămas accesibile curioșilor. Oricând, utilizatorul, dacă ar fi dorit, ar fi reușit să îl reactiveze, nu trebuia decât să introducă datele acestuia și totul revenea la normal.

Fii pe fază!

Din păcate, un cont dezactivat poate pune, în anumite condiții, probleme de securitate destul de mari. Utlizatorii, odată cu trecerea timpului, l-ar fi pierdut din vedere și nu ar mai fi fost la fel de precauți/vigilenți. Oricând este posibil, ca să o spunem pe românește, ca un astfel de cont dezactivat să intre pe mâini nedorite cu ajutorul “prietenilor”.

Așadar, dacă nu îți mai place Facebook și vrei să îți elimini profilul, zicem noi, că ar fi mult mai logic să îl ștergi odată pentru totdeauna. În cazul în care, peste ani, te răzgândești, nu ai decât să o iei de la capăt cu unul nou.

Dacă ești absolut sigur că vrei să îți ștergi definitiv și irevocabil contul Facebook fără niciun fel de posibilitate de revenire a acestuia, urmează pașii de mai jos.

Confirmare ștergere cont

Accesează link-ul care îți va șterge direct, definitiv și irevocabil contul (click aici) și tot ce înseamă acesta (profil, fotografii, prieteni, preferințe, clipuri video etc.). Ține minte, odată luată această decizie, nu mai poți face nimic pentru a-ți recupera contul Facebook. Odată închis, lasă-l așa.

P.S. – Ce spune Facebook

Dacă îți ștergi contul:
Nu mai poți redobândi accesul după ștergere.
Amânăm ștergerea câteva zile după solicitare. Cererea de ștergere se anulează dacă te reconectezi la contul tău Facebook în această perioadă de timp.
Ștergerea din sistemele noaDacă îți ștergi contul:
Nu mai poți redobândi accesul după ștergere.
Amânăm ștergerea câteva zile după solicitare. Cererea de ștergere se anulează dacă te reconectezi la contul tău Facebook în această perioadă de timp.
Ștergerea din sistemele noastre de rezervă poate să dureze până la 90 de zile. Informațiile tale nu sunt disponibile pe Facebook în tot acest timp.
Unele informații, precum istoricul mesajelor, nu sunt stocate în contul tău. Cu alte cuvinte, este posibil ca prietenii să aibă acces la mesajele trimise de tine și după ștergerea contului tău.
Copii ale unor elemente (de exemplu, înregistrări în jurnal) pot rămâne în baza noastră de date, dar acestea nu mai sunt asociate cu elemente de identificare personală.stre de rezervă poate să dureze până la 90 de zile. Informațiile tale nu sunt disponibile pe Facebook în tot acest timp.
Unele informații, precum istoricul mesajelor, nu sunt stocate în contul tău. Cu alte cuvinte, este posibil ca prietenii să aibă acces la mesajele trimise de tine și după ștergerea contului tău.
Copii ale unor elemente (de exemplu, înregistrări în jurnal) pot rămâne în baza noastră de date, dar acestea nu mai sunt asociate cu elemente de identificare personală.

MAI MULTE ARTICOLE

Răspunsuri la întrebările celor care vor să treacă pe Linux

Nu puține sunt întrebările referitoare la Linux pe care și le pot adresa curioșii. Echipa pentruprieteni.com a realizat o scurtă sinteză care cuprinde cel mai des auzite întrebări,

UTIL

Schimbări pe care utilizatorii de Windows trebuie să le accepte atunci când trec pe Linux

Schimbări Nu puține sunt schimbările pe care utilizatorii de Windows trebuie să le accepte dacă trec pe Linux. Cu...
2,453FaniÎmi place
342CititoriConectați-vă
86AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE RECENTE

Ți-ai șters fotografiile din greșeală de pe telefon? Le recuperezi integral, fără aplicații suplimentare sau costuri

Dacă ai șters fotografiile de pe telefonul mobil, nu este totul distrus. Le poți recupera imediat, fără costuri sau aplicații care îți promit marea cu sarea.

Află cum stai cu inteligența. Câteva aplicații care susțin că îți măsoară IQ-ul, gratuit

Vrei să afli cum stai cu inteligența? Dacă vrei să afli cum stai cu inteligența, ai nimerit unde trebuie....

În curând, Ubuntu Web alternativă la Chrome OS

Ubuntu Web este un proiect pe cale de a deveni realitate, demarat de Rudra Saraswat. Acest tânăr dezvoltator a lansat deja Ubuntu Unity Remix și Ubuntu Education (UbuntuEd).

Nu ar trebui să publici poze cu tine pe Facebook, Instagram și pe alte rețele de socializare

Bombardați cu poze Trăim vremuri în care unii fac poze chiar și în baie sau răstigniți pe mașina de...

10 servicii și unelte gratuite, utile cadrelor didactice în rezolvarea multor probleme

Cadrele didactice au la dispoziție numeroase servicii și unelte online gratuite care le pot fi de mare ajutor în diverse situații.
192 Shares
Copy link
Powered by Social Snap