27.1 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024

Disney+ vine în România! Asta este tot ce trebuie să știi

Ar trebui să le citești

Disney+

Disney+ vine în România începând cu această vară. Conform unui anunț publicat pe site-ul platformei de streaming, Disney+ va fi disponibil începând cu data de 14 iunie, anul curent. Așadar, concurența pe segmentul de streaming video este în creștere. În România, în acest an, sunt deja active servicii precum Prime Video (de la Amazon), HBO Max și Netflix, fapt care ar trebui să ne bucure.

Ofertă de lansare

Pentru-că așa se poartă, Disney+ vine cu o oferă (vezi aici) ce trebuie accesată înainte de lansarea oficială a platformei. Astfel, promoțional, accesul la conținut va fi permis contra unui abonament lunar de 29,99 RON, undeva la aproximativ 6 Euro, dar și sub forma unui abonament anual de 299 RON. Cei care doresc să beneficieze de această ofertă anuală – prin care plătesc opt luni și beneficiază de douăsprezece luni de acces – trebuie să se înregistreze începând de acum. Oferta este valabilă până pe 13 iunie și poate fi activată până pe 26 iunie.

Mult sau puțin, depinde de buzunarul fiecăruia.

Producții diverse

Platformă de streaming va găzdui titluri marca Disney, Pixar, Marvel, National Geographic sau Star Wars. Astfel, producții precum Cruella, Moon Knight, Wanda Vision, Loki Encanto, Obi-Wan Kenobi, The Walking Dead, Familia Simpson Anatomia lui Grey, The Mandalorian vor fi disponibile tuturor celor interesați. Iubitorii de documentare vor avea de unde alege, producțiile National Geographic sunt tot pe Disney+. Asta nu este tot.

Mai multe profile

Clienții Disney+ vor putea folosi patru profile simultan și vor putea descărca producțiile existente pe 10 dispozitive. În total, numărul de profile care pot fi create este de șapte. Părinții vor putea crea profile speciale pentru copii, acestea au o interfață ușor de navigat și permit accesul la producții adaptate vârstei celor mici.

Acces

Platforma poate fi accesată de pe dispozitive mobile, browsere web, console de jocuri și televizoare inteligente. Puteți alege să utilizați aplicațiile oficiale sau să accesați direct din browser, indiferent de sistemul de operare folosit – Linux, macOS, Windows, Android etc.

Pentru cei care nu știu

Disney+ este un serviciu de streaming online care oferă acces plătitorilor de abonament la numeroase producții – desene animate, filme și seriale – care aparțin unor case de producție celebre. Platforma nu se adresează doar copiii lor, adulții au de unde alege

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole