32.6 C
București
luni, iunie 24, 2024

Seriale documentare musai de văzut pe Netflix

Ar trebui să le citești

Netflix

Netflix îți pune la dispoziție, pe lângă filme și seriale captivante, documentare ce te vor fascina. Platforma oferă posibilitatea de a fi accesată gratuit, pentru o perioadă limitată, ce-i drept, după cum am explicat aici. Ne-am permis să facem și câteva sugestii despre seriale care fac toți banii, detalii aici. În orice caz, un click aici îți va pune la dispoziție toate articolele existente despre această platformă pe pentruprieteni.com.

Documentare

Pentru început, am ales să îți recomandăm 7 documentare, pe unele este posibil să le fi văzut la televizor. Nu-i bai, pe Netflix este altă senzație. Acestea au serii și episoade numeroase, îți vor specula curiozitatea pentru a-ți deschide orizonturile. O să îți placă, vei vedea.

Povestea lui Dumnezeu. Relatată de Morgan Freeman, îți va prezenta aspecte la care nu te așteptai. Suntem siguri că vei vedea lucrurile cu alți ochi.

Planeta noastră. Imagini spectaculoase, informații pe care sunt șanse să nu le fi aflat, cam asta îți oferă acest documentar de top. Seria este limitată la doar 7 episoade greu de uitat, asta mai ales dacă le privești în 4k.

Imperiul Roman. Pare mai mult un serial, dar este fabulos. Acest documentar te va face să iubești istoria fără să te plictisești de detalii inutile.

Putreziciune. Un documentar care îți arată dedesupturi groaznice despre care industria alimentară nu vorbește. Este musai de urmărit, asta dacă vrei să afli cam ce mănânci în realitate.

Street Fook (mâncare stradală). Te relaxează și îți arată că se poate și altfel. Mai mult ca sigur o să îți deschidă apetitul și te va determina să faci o vizită tocmai în Asia.

Turism macabru. O să vizitați atracții turistice cel puțin ciudate. Nu este recomandat celor mai slabi de inimă.

O planetă stranie. Bineînțeles, subiectul acestui serial documentar îl constituie Planeta Albastră. Aveți ocazia să îl cunoașteți într-o ipostază nouă și pe Will Smith.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole