duminică, ianuarie 17, 2021

Seriale documentare musai de văzut pe Netflix

TREBUIE SĂ LE CITEȘTI

Netflix

Netflix îți pune la dispoziție, pe lângă filme și seriale captivante, documentare ce te vor fascina. Platforma oferă posibilitatea de a fi accesată gratuit, pentru o perioadă limitată, ce-i drept, după cum am explicat aici. Ne-am permis să facem și câteva sugestii despre seriale care fac toți banii, detalii aici. În orice caz, un click aici îți va pune la dispoziție toate articolele existente despre această platformă pe pentruprieteni.com.

Documentare

Pentru început, am ales să îți recomandăm 7 documentare, pe unele este posibil să le fi văzut la televizor. Nu-i bai, pe Netflix este altă senzație. Acestea au serii și episoade numeroase, îți vor specula curiozitatea pentru a-ți deschide orizonturile. O să îți placă, vei vedea.

Povestea lui Dumnezeu. Relatată de Morgan Freeman, îți va prezenta aspecte la care nu te așteptai. Suntem siguri că vei vedea lucrurile cu alți ochi.

Planeta noastră. Imagini spectaculoase, informații pe care sunt șanse să nu le fi aflat, cam asta îți oferă acest documentar de top. Seria este limitată la doar 7 episoade greu de uitat, asta mai ales dacă le privești în 4k.

Imperiul Roman. Pare mai mult un serial, dar este fabulos. Acest documentar te va face să iubești istoria fără să te plictisești de detalii inutile.

Putreziciune. Un documentar care îți arată dedesupturi groaznice despre care industria alimentară nu vorbește. Este musai de urmărit, asta dacă vrei să afli cam ce mănânci în realitate.

Street Fook (mâncare stradală). Te relaxează și îți arată că se poate și altfel. Mai mult ca sigur o să îți deschidă apetitul și te va determina să faci o vizită tocmai în Asia.

Turism macabru. O să vizitați atracții turistice cel puțin ciudate. Nu este recomandat celor mai slabi de inimă.

O planetă stranie. Bineînțeles, subiectul acestui serial documentar îl constituie Planeta Albastră. Aveți ocazia să îl cunoașteți într-o ipostază nouă și pe Will Smith.

MAI MULTE ARTICOLE

pentruprieteni.com în 2020. Răspunsul la câteva întrebări, o mulțumire și o surpriză

pentruprieteni.com 2020 a fost un an complicat pentru site-ul pentruprieteni.com , asta este cert. Efectele pandemiei s-au văzut și în lumea open source, cât și...

UTIL

Cum să nu iei țeapă când cumperi o imprimantă

Imprimată Pentru anumite categorii socio-profesionale, o imprimantă nu este un moft, ci o necesitate. În această situație îi includem pe profesori, elevi, studenți, funcționari...
2,460FaniÎmi place
349CititoriConectați-vă
86AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE RECENTE

200 Shares
Copy link
Powered by Social Snap