7.8 C
București
joi, aprilie 18, 2024

HBO MAX, concurentul Netflix, a venit. Asta este tot ce trebuie să știi

Ar trebui să le citești

HBO Max

HBO Max, Netflix, Amazon Prime și Disney Plus vor face cât de curând parte din viața de zi cu zi a românior. Deci, concurență nu glumă în materie de filme și seriale. După toate aparențele, anul 2022 va fi anul în care și la noi va fi ca afară din acest punct de vedere.

De când?

Pe 8 martie 2022, de Ziua Femeii, platforma va fi disponibilă în România;
Actualii abonați ai HBO GO, platforma care operează în prezent în România, vor fi migrați automat către versiunea „max”;

Odată cu lansarea HBO Max pe 8 martie, contul tău HBO GO va deveni cont HBO Max. Așa că vei avea acces instant la HBO Max dacă ești deja abonat HBO GO.

https://www.hbomax.com/ro/ro

Despre prețuri

Costul standard al unui abonament va fi de 4,99 euro/lună. Cei care au un abonament creat direct pe site-ul HBO GO vor plăti un preț redus, 3,30 euro/lună. De această ofertă vor beneficia și cei care se vor abona la platforma de streaming până la 31 martie 2022. Nu se știe exact pentru ce perioadă va fi valabilă această reducere de 33% comparativ cu prețul standard;
În plus, va fi disponibil și un abonament anual de 39,90 euro. Acesta va oferi acces pe o perioadă de 12 luni la prețul de 8 luni.
Abonamentul va putea fi achitat prin intermediul VISA, Mastercard și PayPal, cât și prin intermediul aplicațiilor Apple App Store, Google Play Store și Samsung Checkout.

Filme și seriale

Să sperăm că oferta de producții disponibile la noi va fi aceeași cu cea din SUA sau Occident. În fond, prețurile sunt la fel.
Utilizatorii vor avea de unde alege la capitolul filme și seriale. Platforma va conține titluri de la Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals. Filmele de la Warner Bros vor fi disponibile pe platformă la doar 45 de zile de la lansările lor în cinematografe.

Disponibilitate

HBO Max va fi disponibil pe smart TV-urile din comerț care vin cu aplicațiile preinstalate sau care rulează diverse sisteme de operare;
HBO Max va putea fi rulat și pe dispozitive de streaming Apple TV 4K și Google Chromecast™, pe console de jocuri – PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One și Xbox Series X|S.
Aplicația pentru Andoid și iOS va extinde disponibilitate pe telefoane mobile și tablete, iPhone, iPad, iPod Touch.

Odată cu lansarea HBO Max, aplicația HBO Go nu va mai funcționa și vei fi îndrumat să descarci noua aplicație HBO Max.
HBO Max va putea fi accesat și online online la http://www.hbomax.com;
HBO Max va fi disponibil și prin furnizori de servicii CATV, DTH și IPTV.

Utilizatori

Utilizatorii își vor putea realiza 5 profiluri și vor putea accesa 3 streaminguri simultane;

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole