27.1 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024

BlueMail – o aplicație care s-ar putea să-ți placă

Ar trebui să le citești

E-mail

Acum, când toată lumea trimite mesaje, poze, clipuri sau documente prin Facebook, WhatsApp sau o mulțime de alte aplicații la modă, e-mailul rămâne în continuare o modalitate de comunicare agreată de foarte mulți utilizatori, iar majoritatea site-urilor condiționează crearea conturilor de deținerea unei adrese de e-mail. E-mail-ul probabil va rămâne pentru multă vreme canalul „oficial” de comunicare online.

BlueMail

BlueMail este o aplicație de tip e-mail client, bineînțeles, una dintre nenumăratele de acest gen. Dar ne-am gândit să vă vorbim despre ea pentru că abia am descoperit-o și ne place cum arată, dar și cum se mișcă. Este cross-platform, adică se poate folosi pe mai multe sisteme de operare, printre care și Linux. Deși nu este open source, este totuși free, și chiar gratuită. Asta pentru că free nu este 100% echivalent cu gratuit, mai are și alte semnificații. Ne-au mai plăcut la ea opțiunile pe care le oferă, dar și faptul că funcționează cu numeroase servicii de e-mail, printre care și cele mai populare – Gmail, Yahoo! Mail, Outlook.

Inbox personalizat ++

BlueMail vine cu un Inbox personalizat, folosind filtrarea automată pentru a separa mesajele de la diverse servicii de cele primite de la persoane. Funcția „Unified folders” permite agregarea și organziarea mail-urilor provenind de la mai multe conturi. Aplicația oferă suport pentru IMAP, Exchange & POP3, dar și configurărio pentru servere private de e-mail.

Experiență similară, fără compromisuri

Iată ce declară Blix Inc, creatorii BlueMail:

Cu această extindere spre Linux, BlueMail este acum capabil să deservească o piață profesională numeroasă. Utilizatorii vor beneficia de o experiență unică, modernă, fără compromisuri în privința funcțiilor premium, a securității și confidențialității.

O aplicație apreciată

E posibil ca încă să nu fi aflat despre această aplicație, dar ea are totuși peste 500’000 de utilizatori pe Android, cu un rating de 4.6, deci este o aplicație apreciată de cei ce o folosesc. Să nu uităm că are versiuni și pentru iOS și Windows.

Cum se instalează pe Linux

BlueMail se instalează foarte simplu, chiar și pe Linux. Dacă folosești Ubuntu, Manjaro sau alte distribuții Linux cu suport Snap, folosește următoarea comandă:

sudo snap install bluemail

De asemenea, pentru cei ce nu agrează Snap, vor fi în curând disponibile și alte tipuri de pachete. Accesează acest link pentru mai multe informații.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole