1.4 C
București
miercuri, noiembrie 29, 2023

Etcher, aplicația modernă pentru scrierea imaginilor distribuțiilor Linux

Ar trebui să le citești

Etcher

Etcher este un soft care intră cu ușurință în categoria must have. Aplicația utilizează tehnologii precum: JS, HTML, node.js și Electron. Etcher este disponibil pe Windows, macOS și numeroase distribuții GNU/Linux. Softul este foarte util prin faptul că își face treaba fără probleme. În plus, este stabil, rapid, intuitiv și plăcut din punct de vedere grafic. Oare am spus totul?

Problemă

A scrie o distribuție Linux pe un Stick USB poate deveni o afacere frustrantă. După cum am detaliat aici, nu de puține ori, rezultatul final nu este utilizabil. Etcher te poate scoate din încurcătură destul de elegant și repede.

Alături de Rufus

Chiar dacă Rufus este un pic mai bine cunoscut, Etcher vine din urmă. Softul este open source și nu face parte din zona noilor intrați. Îl folosim destul de des. Practic, cele mai bune rezultate în scrierea imaginii .iso a numeroase distribuții le-am avut cu Etcher. Cu toate acestea, vă recomandăm să dețineți ambele softuri deoarece și distribuțiile au preferințele lor. Înainte de a folosi una din cele două aplicații, ar fi indicat să faceți câteva cercetări. De obicei, pe site-urile diferitelor distribuții sunt consemnate și aplicațiile pe care dezvoltatorii le recomandă pentru scrierea imaginii.

Descarcă

Acest must have este un soft multi platformă disponibil în versiunile pe 32 și 64 de biți. Dacă dorești să îl descarci pe Windows, Linux sau macOS, aici ai link-ul.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

Ce lecții am învățat în acești ani de pentruprieteni.com

Lecții Lecțiile învățate în toți acești ani de pentruprieteni.com au fost interesante și numeroase. Nimeni nu ne-a pregătit pentru ceea ce urma să vină, pentru...
- Advertisement -

Cele mai noi articole