14.4 C
München
joi, octombrie 21, 2021
- Advertisement -

Instalează aplicații Snap, rapid și eficient, prin intermediul acestor unelte online

Ar trebui să le citești

Snap

Pachetele Snap reprezintă încă o modalitate de a instala aplicații pe unele distribuții GNU/Linux. Pe scurt, o astfel de aplicație îmbină, într-un pachet universal, biblioteci și rutine. Instalarea și actualizarea aplicației se realizează autonom față de sistemul de operare. În plus, acestea vin cu tot ce au nevoie, nu mai este necesară instalarea de dependințe. Prin diverse proceduri de securitate, aceste softuri sunt izolate de restul sistemului de operare. Din acest punct de vedere, vorbim de soluții extrem de sigure. Bineînțeles, sunt și excepții.

Aplicații

Aplicațiile Snap au fost concepute de dezvoltatorii Ubuntu, cu toate acestea, ele pot rula pe tot ce înseamnă distribuție modernă și majoră. Ubuntu permite utilizatorilor să se foloseasacă de Magazinul de Aplicații în scopul descoperirii și instalării celor de tip Snap. Aceasta nu este, spre norocul multora, singura posibilitate de instalare. Pachetele Snap pot fi instalate și prin intermediul unor comenzi introduse în terminal, nu intrăm în detalii, nu acesta este subiectul articolului de față.

O modalitate nouă

O modalitate destul de rapidă de a descopri și instala pachete Snap este prin folosirea unor site-uri de profil. Din punctul nostru de vedere, informațiile sunt prezentate într-un mod mult mai intuitiv, utilizatorului nu îi rămâne de făcut altceva decât să descopere și să aleagă softul preferat. Numeroase detalii, alături de capturi de ecran, te ajuă să iei decizia corectă.

Accesează prima aplicație online aici
Accesează a doua aplicație online aici

Tu?

Utilizezi astfel de soluții? Te invităm să comentezi articolul folosindu-te de instrumentele pe care ți le punem la dispoziție.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

Nu fă actualizarea la Windows 11! Treci pe Linux!

Windows 11 încearcă să forțeze o furișare tiptilă în viața utilizatorilor de Windows 10. A apărut din senin, aparent gratuit, ca o dovadă de bune intenții și de „next level” din partea Microsoft.
- Advertisement -

Cele mai noi articole