27.8 C
București
marți, septembrie 26, 2023

Și cei de la KDE au primit o donație generoasă

Ar trebui să le citești

KDE, timpul donațiilor

Este timpul donațiilor în comunitatea open source iar mediul grafic KDE este în trend. De curând, dezvoltatorii GNOME au anunțat primirea unei donații mai mult decât consistente. Nu mai puțin de un milion de dolari vor fi vărsați în contul celor de la Gnome. Generosul sponsor nu a dorit să își facă public numele, probabil are motive întemeiate în acest sens. Oricum, acest aspect contează cel mai puțin, Fundația Gnome are în ce să investească suma de bani.

Un donator anonim s-a angajat să doneze un milion de dolari pe parcursul următorilor doi ani […] Fundația GNOME este recunoscătoare pentru această donație și plănuiește să folosească aceste fonduri pentru eficientizarea operațiilor și pentru a crește suportul pentru GNOME Project și a ecosistemului înconjurător.

KDE

Și Fundația KDE a primit o donație generoasă din partea „Handshake Foundation”. Nu vorbim de o sumă la fel de mare ci de 300.000 de dolari. Pe blogul KDE s-a anunțat deja modul în care vor fi investiți banii. Practic, din cei 300.000 de dolari, 100.000 se vor îndrepta spre dezvoltarea suitei office Calligra.

Handshake is pleased to be able to support KDE’s international community of dedicated volunteers and their continued commitment to a free desktop environment with the current release of KDE Plasma 5 and the Calligra office suite”, says Rob Myers from the Handshake Foundation. (sursa, aici)

20 de ani

Tot în această periaodă, Fundația KDE a sărbătorit 22 de ani de la apariția mediului grafic cu același nume. La mulți ani!

- Advertisement -

Articole asemănătoare

Schimbări binevenite pentru utilizatorii Linux

Ar cam fi timpul unor schimbări. Din punctul de vedere al unui utilizator obișnuit de Linux, neinteresat prea tare de cea ce se petrece „sub capotă”,
- Advertisement -

Cele mai noi articole