24.2 C
București
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Ai încercat Manjaro WebDad?

Ar trebui să le citești

Manjaro WebDad

Manjaro WebDad are toate șansele să te impresioneze. Distribuția Manjaro face tot posibilul să cucerească un număr cât mai mare de utilizatori. În doar câțiva ani de la apariție, acest sistem de operare a intrat pe primul loc în topul distrowatch.com. Interesul este clar, Manjaro oferă cam tot ce îți dorești de la un sistem de operare: putere, diversitate, stabilitate și funcționalitate.

Aromă nouă

Membrii comunității Manjaro lucrează la o nouă aromă a acestui OS. Aceasta oferă toată puterea binecunoscutei distribuții prin intermediul unui nou mediu grafic. Este vorba despre JADE (Just Another Desktop Environment), un mediu grafic creat cu ajutorul Web technologies. Reprezintă un concept cu totul diferit, care își propune să schimbe modul în care interacționăm cu sistemul desktop. Se dorește a fi ușor de folosit, indiferent de nivelul chiar și pentru utilizatorii mai puțin experimentați.

KDE Connect

Mijlocul de comunicare utilizat pentru a face legătura între mai multe dispozitive (telefon, computer atc.) este KDE Connect. Poți primi notificările de pe telefon pe desktop, poți controla de pe desktop muzica redată pe telefon sau chiar ai posibilitatea de a utiliza telefonul ca și telecomandă pentru computer. Aplicația KDE Connect pentru Android este disponibilă în Google Play Store.

  • Funcții Majaro WebDad
  • Web technologies pe desktop
  • ușurință în utilizare
  • mediu desktop inovativ
  • notificări vocale
  • utilizare mai eficientă a ecranului
  • conexiune nativă cu telefonul
- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole