joi, ianuarie 14, 2021

Ai testat noul Deepin 20? Video

TREBUIE SĂ LE CITEȘTI

Deepin 20

Nou lansatul Deepin 20 merită toată atenția. Cu un mediu grafic reproiectat pentru a fi unitar, mult ma stabil, solid și rapid, Deepin 20 face cu ochiul utilizatorilor Linux, macOS și Windows 10. Dacă îți dorești să încerci un Debian pe steroizi, această versiune este o alegere.

Doar câteva noutăți

Din punct de vedere estetic, Deepin 20 este conceput pentru a întoarce privirile celor din jur. Cei drept, nu ne putem face că nu vedem eleganța și unitatea acestei distribuții chinezești. Faptul că este bazat pe Debian 10.5, între noi fie vorba, este un alt plus ce nu poate fi ignorat. În afară de acestea, Deepin 20 mai oferă și suport pentru kernele duale, un lansator nou, aplicații aduse la cea mai nouă versiune, suport îmbunătățit pentru amprente digitale, securitate și stabilitate.

O primă impresie

De ce să nu recunoaștem, nu ne-am înțeles prea bine cu versiune precedentă a Deepin. Totuși, tot ceea ce am pătimit cu acea versiune, toată suferința pe care ne-a cauzat-o, toate aceste au fost iertate.

Deepin 20 arată și se comportă asemeni unui sistem premium. Atenția pe care dezvoltatorii au acordat-o OS-ului este de apreciat. Începând cu această versiune, utilizatorii au posibilități uriașe de a da sistemul de operare după gusturile lor. Cu un mediu grafic ce tinde să devină un reper în lumea Linux, Deepin îi cucerește pe toți cei care trăiesc în prezent.

L-ai încercat?

Deepin 20 este ceva diferit, nu este doar un OS cu un ambalaj diferit și deosebit. Curios sau nu, dacă ești adeptul competiției, ar trebui să arunci o privire și în curtea acestui OS, are tot ce îi trebuie pentru a te impresiona în mod pozitiv.

Descarcă-l de aici.

Video

MAI MULTE ARTICOLE

pentruprieteni.com în 2020. Răspunsul la câteva întrebări, o mulțumire și o surpriză

pentruprieteni.com 2020 a fost un an complicat pentru site-ul pentruprieteni.com , asta este cert. Efectele pandemiei s-au văzut și în lumea open source, cât și...

UTIL

Evadează! Cele mai tari transmisii live din locuri memorabile. Simte pulsul omenirii

Locuri memorabile Dacă accesezi link-urile din acest articol, vedea transmisii live din locuri memorabile, totul prin intermediul camerelor de supraveghere. Citește, testează ceea ce ți-am...
2,458FaniÎmi place
349CititoriConectați-vă
86AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE RECENTE

31 Shares
Copy link
Powered by Social Snap