miercuri, octombrie 21, 2020

Ai testat noul Deepin 20? Video

TREBUIE SĂ LE CITEȘTI

Nu mai posta pe Facebook poze cu tine, cu casa ta și cu locurile pe care le vizitezi

Periculos obicei Un obicei tot mai des întâlnit al utilizatorilor Facebook constă în expunerea extrem de detaliată a vieții personale pe această rețea. Înâlnim pe...

Ești profesor? Verifică-ți salariul

Fă-ți temele! Orice profesor din România are, la ora actuală, mai multe posibilități prin care pot cere o a doua opinie atunci când este vorba...

Cum poți avea acces gratuit la Netflix, cel mai mare site de seriale și filme din lume

Netflix este cel mai tare Netflix, cel mai mare site de filme și seriale din lume este prezent și în România începând cu luna ianuarie...

Cum afli cine te sună cu număr necunoscut. Este foarte simplu

Te sună cu număr necunoscut? Apelurile în care cineva te sună de pe un număr necunoscut ție, pe care...

Deepin 20

Nou lansatul Deepin 20 merită toată atenția. Cu un mediu grafic reproiectat pentru a fi unitar, mult ma stabil, solid și rapid, Deepin 20 face cu ochiul utilizatorilor Linux, macOS și Windows 10. Dacă îți dorești să încerci un Debian pe steroizi, această versiune este o alegere.

Doar câteva noutăți

Din punct de vedere estetic, Deepin 20 este conceput pentru a întoarce privirile celor din jur. Cei drept, nu ne putem face că nu vedem eleganța și unitatea acestei distribuții chinezești. Faptul că este bazat pe Debian 10.5, între noi fie vorba, este un alt plus ce nu poate fi ignorat. În afară de acestea, Deepin 20 mai oferă și suport pentru kernele duale, un lansator nou, aplicații aduse la cea mai nouă versiune, suport îmbunătățit pentru amprente digitale, securitate și stabilitate.

O primă impresie

De ce să nu recunoaștem, nu ne-am înțeles prea bine cu versiune precedentă a Deepin. Totuși, tot ceea ce am pătimit cu acea versiune, toată suferința pe care ne-a cauzat-o, toate aceste au fost iertate.

Deepin 20 arată și se comportă asemeni unui sistem premium. Atenția pe care dezvoltatorii au acordat-o OS-ului este de apreciat. Începând cu această versiune, utilizatorii au posibilități uriașe de a da sistemul de operare după gusturile lor. Cu un mediu grafic ce tinde să devină un reper în lumea Linux, Deepin îi cucerește pe toți cei care trăiesc în prezent.

L-ai încercat?

Deepin 20 este ceva diferit, nu este doar un OS cu un ambalaj diferit și deosebit. Curios sau nu, dacă ești adeptul competiției, ar trebui să arunci o privire și în curtea acestui OS, are tot ce îi trebuie pentru a te impresiona în mod pozitiv.

Descarcă-l de aici.

Video

MAI MULTE ARTICOLE

Au trecut 6 ani de pentruprieteni.com. Vezi câteva statistici

Oficial, pentruprieteni.com s-a născut pe 31 iulie 2014, momentul primului articol. Acea zi a marcat și primul record, 11 vizite unice.

UTIL

Ce poți face când ești sunat cu număr privat (fără număr)?

Când ești sunat cu număr privat te aștepți la situații nu tocmai confortabile. Din acest motiv, cei mai mulți evită să răspundă la astfel de apeluri.
2,458FaniÎmi place
344CititoriConectați-vă
86AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE RECENTE

„Todoist” a devenit disponibil și pe Linux. Vei fi și mai productiv

Aplicația Todoist a venit oficial și pe Linux prin intermediul snapcraft. Aceasta este disponibilă pe Android, cu peste 20 de milioane de utilizatori la activ, macOS și Windows 10.

Ești pregătit să utilizezi Microsoft Edge pe Linux?

Microsoft Edge își încearcă norocul pe Linux. Browserul dezvoltat de Microsoft va fi disponibil pentru utilizatorii lui Tux, conform unei postări pe Windows Experience Blog, începând cu luna octombrie.

Cum poți preda online fără să fii înregistrat. Simplu și eficient

Predare online a generat, asta pe bună dreptate, numeroase discuții aprinse în spațiul școlii.

Ai testat noul Deepin 20? Video

Nou lansatul Deepin 20 merită toată atenția. Cu un mediu grafic reproiectat pentru a fi unitar, mult ma stabil, solid și rapid,

Un bug din Windows 10 îți poate ucide lent SSD-ul

din cauza unui bug strecurat într-un update recent, Windows 10 nu mai înregistrează corect data ultimei optimizări și optimizează, adică drefragmentează SSD-ul la fiecare pornire a sistemului de operare
0 Shares
Copy link
Powered by Social Snap