12.6 C
București
miercuri, aprilie 10, 2024

PrimeOS îți oferă o experiență Android completă pentru PC. Ai acces la milioane de aplicații și jocuri

Ar trebui să le citești

Android

PrimeOS ar putea deveni rapid sistemul de operare preferat. Din motive ce țin de Google, cunoscutul Android nu este disponibil pentru PC-uri. Probabil, în momentul în care cota de piața a Android-ului va scădea, Google va face pasul cel mare, îl va trece și pe PC-uri. Până atunci, nu putem decât utiliza sisteme de operare precum PrimeOS, un fork de Android-x86.

Complet

Asemeni distribuțiilor Linux, PrimeOS poate fi instalat pe computer sau testat direct de pe Stick-ul USB. De asemeni, sistemul poate fi instalat alături de Windows sau de o distribuție Linux. Sistemul se prezintă extrem de bine, interfața este clară, spiritul Android-ului fiind prezent din prima clipă. Utilizatorul are posibilitatea de a instala și aplicațiile, inclusiv jocurile, care sunt disponibile pe Android. Dezvoltatorii susțin că pot fi rulate milioane de jocuri și aplicații realizate pentru Android. Totul este modern și plăcut, o să vedeți asta.

Descărcare

Dacă doriți să dați o șansă acestui sistem de operare, puteți să îl descărcați, testați și instala. Acesta este disponibil în trei variante:

  • PrimeOS Mainline (rulează pe computerele realizate din 2014 până în prezent)
  • PrimeOS Standard 64 bit (pentru PC-urile realizate începând cu 2011)
  • PrimeOS Classic 32 bit (pentru computerele vechi, capabile doar de 32 de biți)

Descarcă de aici

După descărcarea imaginii .iso, dezvoltatorii recomandă utilizarea Etcher/Rufus în scopul arderii acesteia pe un Stick USB.

Video

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole