8.3 C
București
marți, martie 5, 2024

Ubuntu 19.04 „Disco Dingo”, un OS de care o să-ți placă

Ar trebui să le citești

„Disco Dingo”

Despre Ubuntu „Disco Dingo” 19.04 echipa pentruprieteni.com are doar cuvinte de laudă. Ne-a impresionat, ne-a plăcut și credem că ar fi timpul să-l încerci. Noul Ubuntu este, după părerea noastră, cea mai bună versiune non LTS a cunoscutei distribuții Linux. S-a făcut remarcat prin modul în care se simte și se mișcă, prin rapiditatea, productivitatea pe care o pune la dispoziție, stabilitatea și modul deștept în care arată. Da, de ani buni, Canonical nu a mai făcut o treabă așa de bună.

Cum îl vedem

„Disco Dingo” poate fi descărcat de aici. În câteva minute, poți instala pe PC-ul tău un sistem de operare care simte prezentul. Este clar că arată premium. Se vede că lucrează ca un OS de sute de euro, deși este gratuit.

Utilizat intens

Îl folosim încă din versiunea beta și nu am identificat niciun fel de problemă până acum. A fost forjat intens, nu glumim. L-am blindat cu zeci de aplicații, a fost pus să randeze animații și să editeze fotografii. Și-a făcut treaba cu brio, nu a dat semne de slăbiciune și ne-a pus la dispoziție cele mai eficiente, utilizate și utile aplicații. Practic, este o plăcere să lucrezi pe acest Linux.

Prezent

Ubuntu 19.04 „Disco Dingo” nu este perfect, nici nu are cum. Ubuntu nu o duce prea bine pe PC-urile slăbuțe, și asta se vede cel mai bine când încerci să le pui la treabă. Pe computerele cu o configurație decentă, noul Ubuntu nu are niciun fel de problemă în rulare.

Prima alegere

Pentru utilizatorii care doresc să ruleze un OS original, stabil, plăcut, modern și interesant, Ubuntu 19.04 ar putea fi prima opțiune. Dacă în perioada de început , eram fanul distribuțiilor care aveau o interfață asemănătoare cu cea a Windows-ului, în prezent, după mai mult de un deceniu, apreciez originalitatea pe care o oferă Ubuntu.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole