joi, august 6, 2020

Vești triste dinspre Antergos

TREBUIE SĂ LE CITEȘTI

Nu mai posta pe Facebook poze cu tine, cu casa ta și cu locurile pe care le vizitezi

Periculos obicei Un obicei tot mai des întâlnit al utilizatorilor Facebook constă în expunerea extrem de detaliată a vieții personale pe această rețea. Înâlnim pe...

Ești profesor? Verifică-ți salariul

Fă-ți temele! Orice profesor din România are, la ora actuală, mai multe posibilități prin care pot cere o a doua opinie atunci când este vorba...

Cum poți avea acces gratuit la Netflix, cel mai mare site de seriale și filme din lume

Netflix este cel mai tare Netflix, cel mai mare site de filme și seriale din lume este prezent și în România începând cu luna ianuarie...

Cum afli cine te sună cu număr necunoscut. Este foarte simplu

Te sună cu număr necunoscut? Apelurile în care cineva te sună de pe un număr necunoscut ție, pe care...

Antergos

Antergos a fost o distribuție GNU/Linux apreciată de utilizatori pentru faptul că punea la dispoziția tututor, într-un ambalaj modern și uman, toată puterea Arch Linux. Din păcate, orice început are și un sfârșit iar pentru acest OS momentul pare că a venit, din păcate, mult prea devreme.

De ce?

Spre stupoarea utilizatorilor și fanilor, dezvoltatorii acestui sistem de operare au anunțat că vor pune punct proiectului. Nu am reacționat în ziua de 21 mai, data la care anunțul a fost postat pe site-ul OS-ului, am sperat că vor reveni asupra deciziei. Calculele noastre, din păcate, nu s-au împlinit. Pe pagina distribuției, ne referim la cea de pe distrowatch.com, sistemul a primit deja mențiunea „discontinued”.

Astăzi anunțăm sfârșitul acestui proiect. Așa cum mulți dintre dvs. ați observat probabil în ultimele câteva luni, nu mai avem suficient timp liber pentru a menține în mod corespunzător Antergos. Am ajuns la această decizie deoarece considerăm că, continuarea neglijării proiectului ar reprezenta un dezavantaj uriaș pentru comunitate. Acționând acum, în timp ce codul proiectului încă funcționează, oferă dezvoltatorilor interesați oportunitatea de a lua ceea ce consideră util și de a-și începe propriile proiecte.

Utilizezi distribuția?

Utilizatorii distribuției sunt sfătuiți să aducă sistemul la zi din punct de vedere al actualizărilor. Scopul este de a elimina depozitele Antergos astfel încât doar Arch Linux să fie distribuitorul actualizărilor.

Pentru utilizatorii existenți Antergos: nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la sistemele instalate deoarece vor continua să primească actualizări direct de la Arch. În curând, vom lansa o actualizare care va elimina repo-urile Antergos de pe sistemul dvs., împreună cu orice pachete specifice Antergos care nu mai servesc un scop din cauza încheierii proiectului. Odată terminată, orice pachete instalate din repo Antergos care sunt în AUR vor începe să primească actualizări de acolo.

MAI MULTE ARTICOLE

Răspunsuri la întrebările celor care vor să treacă pe Linux

Nu puține sunt întrebările referitoare la Linux pe care și le pot adresa curioșii. Echipa pentruprieteni.com a realizat o scurtă sinteză care cuprinde cel mai des auzite întrebări,

UTIL

Teleskop, o aplicație gratuită, creată de un profesor, pentru cadrele didactice. Trebuie încercată

Teleskop Teleskop este o aplicație special concepută pentru cadrele didactice. Softul este realizat de o profesoară de matematică și...
2,452FaniÎmi place
342CititoriConectați-vă
86AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE RECENTE

Ți-ai șters fotografiile din greșeală de pe telefon? Le recuperezi integral, fără aplicații suplimentare sau costuri

Dacă ai șters fotografiile de pe telefonul mobil, nu este totul distrus. Le poți recupera imediat, fără costuri sau aplicații care îți promit marea cu sarea.

Află cum stai cu inteligența. Câteva aplicații care susțin că îți măsoară IQ-ul, gratuit

Vrei să afli cum stai cu inteligența? Dacă vrei să afli cum stai cu inteligența, ai nimerit unde trebuie....

În curând, Ubuntu Web alternativă la Chrome OS

Ubuntu Web este un proiect pe cale de a deveni realitate, demarat de Rudra Saraswat. Acest tânăr dezvoltator a lansat deja Ubuntu Unity Remix și Ubuntu Education (UbuntuEd).

Nu ar trebui să publici poze cu tine pe Facebook, Instagram și pe alte rețele de socializare

Bombardați cu poze Trăim vremuri în care unii fac poze chiar și în baie sau răstigniți pe mașina de...

10 servicii și unelte gratuite, utile cadrelor didactice în rezolvarea multor probleme

Cadrele didactice au la dispoziție numeroase servicii și unelte online gratuite care le pot fi de mare ajutor în diverse situații.
42 Shares
Copy link
Powered by Social Snap