15.4 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024

pentruprieteni.com în 2020. Răspunsul la câteva întrebări, o mulțumire și o surpriză

Ar trebui să le citești

pentruprieteni.com

2020 a fost un an complicat pentru site-ul pentruprieteni.com , asta este cert. Efectele pandemiei s-au văzut și în lumea open source, cât și asupra site-ului. De câteva luni, după cum ați constatat și voi, publicăm tot mai puține materiale pe site.

De ce?

Motivele pentru care am luat această decizie sunt diverse. Ne lipsește timpul necesar să reflectăm în detaliu evenimentele din zona Linux și open source. Viața s-a complicat odată și cu scăderea motivației. Nu este prima dată când spunem asta, nu prea există public cititor pentru nișa Linux. Cele puțin peste 100 de citiri pe care le aduce un articol axat pe Linux, fără să exagerăm, nu te motivează. În plus, se menține vechea problemă. Există extrem de puțină comunicare în această zonă. Dezvoltatorii nu au înțeles cât de important este acest aspect. Comunicatele, în enorma majoritate a situațiilor, sunt seci, mult prea tehnice, lipsite de grafică etc. Este destul de greu să scrii un articol bazat doar pe detalii tehnice, riști să pierzi 2 ore și să nu îl citească nimeni.

Și totuși

Planurile pentru 2020 sunt clare dar nu încă nu sunt bine plasate în timp. Cel puțin pentru câteva luni, vrem nu vrem, o să continuăm ca și până acum. Momentul în care vom reporni sub sloganul „o postare pe zi” este aproape.

Mulțumim!

Mulțumim pentru cele aproximativ jumătate de milion de vizite unice, mai exact 469.160 câte erau până la ora publicării acestui material. În total, în 2020, conform Google Analitycs, site-ul pentruprieteni.com se poate lăuda cu 620,584 de sesiuni și cu 1,129,802 de pagini văzute.

P.S. Am pregătit o surpriză pe viitor și sperăm să vă placă.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole