32.6 C
București
luni, iunie 24, 2024

Ubuntu 19.04 este încântător. Vezi 3 aspecte care te vor impresiona

Ar trebui să le citești

Ubuntu 19.04

Ubuntu 19.04 a fost eliberat în natură pentru a putea fi utilizat de toți cei care doresc. Îl folosim încă din versiunea beta și avem doar cuvinte de laudă la adresa sa. Practic, nu am avut absolut niciun fel de problemă. Sistemul toarce ca o pisicuță, lin și plăcut.
Considerăm, și nu credem că exagerăm, că această lansare este una dintre cele mai bune din istoria acestei distribuții Linux.

Argumentele noastre

Sistemul arată extrem de modern. Din câte se vede, celor de la Canonical nu le-au fost pe plac criticile la adresa modului în care se prezenta din punct de vedere grafic acest OS. Între versiunea 18.04 LTS și actuala ediție, diferențele în materie de interfață sunt vizibile și favorabile celui din urmă. Aproape peste noapte, Ubuntu a adoptat un stil extrem de modern, plăcut și interesant. Între noi fie vorba, pare foarte ochios.

Ubuntu 19.04 este rapid și stabil. Devenise o tradiție ca noile versiune ale OS-ului să aibă nevoie de câteva zile pentru a fi stabilizat prin actualizări ulterioare. Această cutumă pare a fi fost eliminată, fapt ce trebuie apreciat. Stabilitatea în funcționare pare a fi un vis împlinit.

Îmbunătățiri vizibile care vin în întâmpinarea utilizatorului pot fi remarcate atât sub capotă cât și la nivel de mediu grafic. Cei care dețin computere din prezent vor aprecia ceea ce oferă Ubuntu 19.04, la fel și cei cu computere mai slăbuțe.

Tu?

L-ai testat? Descarcă-l de aici.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole