sâmbătă, august 8, 2020

Ubuntu 20.04 LTS, cel mai bun de până acum

TREBUIE SĂ LE CITEȘTI

Nu mai posta pe Facebook poze cu tine, cu casa ta și cu locurile pe care le vizitezi

Periculos obicei Un obicei tot mai des întâlnit al utilizatorilor Facebook constă în expunerea extrem de detaliată a vieții personale pe această rețea. Înâlnim pe...

Ești profesor? Verifică-ți salariul

Fă-ți temele! Orice profesor din România are, la ora actuală, mai multe posibilități prin care pot cere o a doua opinie atunci când este vorba...

Cum poți avea acces gratuit la Netflix, cel mai mare site de seriale și filme din lume

Netflix este cel mai tare Netflix, cel mai mare site de filme și seriale din lume este prezent și în România începând cu luna ianuarie...

Cum afli cine te sună cu număr necunoscut. Este foarte simplu

Te sună cu număr necunoscut? Apelurile în care cineva te sună de pe un număr necunoscut ție, pe care...

Ubuntu

Ubuntu 20.04 LTS „Focal Fossa”, un sistem de operare dorit și așteptat cu sufletul la gură. S-au pus multe speranțe și s-a tot scris despre ceea ce se dorea a fi cea mai bună versiune de Ubuntu din toată istoria sa de până acum. Dorința a devenit certitudine. Cei care au decis să vadă cum se mișcă și se simte nouă versiune a celebrei distribuții GNU/Linux nu au fost dezamăgii. S-a scuturat praful și s-a pus accent pe detalii, s-a făcut curățenie și s-a dat drumul la viteză. Vorbim, practic, despre cel mai bun Ubuntu de până acum, mai rapid și mai bun.

Mai bun

Modernizat la nivel de interfață grafică, 20.04 are un aspect premium, tineresc și elegant care păstrează elementele definitorii ale acestui OS. Modul profesionist în care arată se alătură unei stabilități excelente. Asemeni unei stânci, Ubuntu 20.04 TLS oferă o bază solidă unor activități diverse și solicitante. Complet funcțional, îl poți pune la treabă imediat după instalare. Productivitatea este la ea acasă, asta datorită ofertei bogate de aplicații, mediului plăcut de lucru, rulării fără probleme. În fond, cu toții ne dorim să utilizăm un sistem de operare care să nu ne distragă atenția, să nu ne pună bețe în roate și să nu aducă costuri ascunse. Cât despre securitate, aceasta este la ea acasă.

Experiența pentruprieteni.com

Am instalat Ubuntu 20.04 încă din versiunea alpha și am scris aici despre asta. Nu a făcut și nu face probleme, se mișcă excelent și ne-a arătat că putem conta pe puterile sale. Nu a atins perfecțiunea, mai sunt multe de făcut, cu toate acestea, este cel mai bun Ubuntu de până acum. Desigur, aceste cuvinte nu au nicio valoare dacă voi nu îl testați și nu descoperiți singuri micile plăceri pe care Ubuntu 20.04 LTS le aduce.

P.S.

Mai multe wallpapere aici.

L-am comparat și cu Windows 10. Ce a ieșit poate fi citit aici.

MAI MULTE ARTICOLE

Răspunsuri la întrebările celor care vor să treacă pe Linux

Nu puține sunt întrebările referitoare la Linux pe care și le pot adresa curioșii. Echipa pentruprieteni.com a realizat o scurtă sinteză care cuprinde cel mai des auzite întrebări,

UTIL

Încurcăturile din care te poate scoate o distribuție Linux atunci când utilizezi Windows 10 sau 7

Îți vom povesti despre cum te poate salva o distribuție Linux. Presupunând că ești utilizator de Windows, îți recomandăm să citești până la final acest material.
2,452FaniÎmi place
342CititoriConectați-vă
86AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE RECENTE

Ți-ai șters fotografiile din greșeală de pe telefon? Le recuperezi integral, fără aplicații suplimentare sau costuri

Dacă ai șters fotografiile de pe telefonul mobil, nu este totul distrus. Le poți recupera imediat, fără costuri sau aplicații care îți promit marea cu sarea.

Află cum stai cu inteligența. Câteva aplicații care susțin că îți măsoară IQ-ul, gratuit

Vrei să afli cum stai cu inteligența? Dacă vrei să afli cum stai cu inteligența, ai nimerit unde trebuie....

În curând, Ubuntu Web alternativă la Chrome OS

Ubuntu Web este un proiect pe cale de a deveni realitate, demarat de Rudra Saraswat. Acest tânăr dezvoltator a lansat deja Ubuntu Unity Remix și Ubuntu Education (UbuntuEd).

Nu ar trebui să publici poze cu tine pe Facebook, Instagram și pe alte rețele de socializare

Bombardați cu poze Trăim vremuri în care unii fac poze chiar și în baie sau răstigniți pe mașina de...

10 servicii și unelte gratuite, utile cadrelor didactice în rezolvarea multor probleme

Cadrele didactice au la dispoziție numeroase servicii și unelte online gratuite care le pot fi de mare ajutor în diverse situații.
60 Shares
Copy link
Powered by Social Snap