34.2 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024

Ubuntu 20.04 LTS, cel mai bun de până acum

Ar trebui să le citești

Ubuntu

Ubuntu 20.04 LTS „Focal Fossa”, un sistem de operare dorit și așteptat cu sufletul la gură. S-au pus multe speranțe și s-a tot scris despre ceea ce se dorea a fi cea mai bună versiune de Ubuntu din toată istoria sa de până acum. Dorința a devenit certitudine. Cei care au decis să vadă cum se mișcă și se simte nouă versiune a celebrei distribuții GNU/Linux nu au fost dezamăgii. S-a scuturat praful și s-a pus accent pe detalii, s-a făcut curățenie și s-a dat drumul la viteză. Vorbim, practic, despre cel mai bun Ubuntu de până acum, mai rapid și mai bun.

Mai bun

Modernizat la nivel de interfață grafică, 20.04 are un aspect premium, tineresc și elegant care păstrează elementele definitorii ale acestui OS. Modul profesionist în care arată se alătură unei stabilități excelente. Asemeni unei stânci, Ubuntu 20.04 TLS oferă o bază solidă unor activități diverse și solicitante. Complet funcțional, îl poți pune la treabă imediat după instalare. Productivitatea este la ea acasă, asta datorită ofertei bogate de aplicații, mediului plăcut de lucru, rulării fără probleme. În fond, cu toții ne dorim să utilizăm un sistem de operare care să nu ne distragă atenția, să nu ne pună bețe în roate și să nu aducă costuri ascunse. Cât despre securitate, aceasta este la ea acasă.

Experiența pentruprieteni.com

Am instalat Ubuntu 20.04 încă din versiunea alpha și am scris aici despre asta. Nu a făcut și nu face probleme, se mișcă excelent și ne-a arătat că putem conta pe puterile sale. Nu a atins perfecțiunea, mai sunt multe de făcut, cu toate acestea, este cel mai bun Ubuntu de până acum. Desigur, aceste cuvinte nu au nicio valoare dacă voi nu îl testați și nu descoperiți singuri micile plăceri pe care Ubuntu 20.04 LTS le aduce.

P.S.

Mai multe wallpapere aici.

L-am comparat și cu Windows 10. Ce a ieșit poate fi citit aici.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole