9.1 C
București
marți, februarie 20, 2024

Ce se întâmplă când blochezi pe cineva pe Facebook?

Ar trebui să le citești

Facebook

Nu ai profil pe Facebook, nu exiști! În acest moment, avem milioane de români care dețin cel puțin un cont pe această rețea de socializare. Inevitabil, apar conflictele între indivizi și nu de puține ori se ajunge la blocarea celuilalt. Înainte să începem, dacă dorești să afli cine te-a șters din lista de prieteni, aici găsești răspunsul.

Rezultatul blocării

Atunci când blochezi un profil Facebook apar o serie de consecințe pentru cei implicați. Astfel, cel blocat:

  • este eliminat din lista de prieteni;
  • nu îți va mai putea accesa profilul Facebook, postările, fotografiile;
  • nu va mai putea interacționa cu tine. Practic, nu o să mai poți primi/trimite mesaje, invitații de aderare în diverse grupuri sau de a da „Like” la diverse pagini;
  • nu va mai apărea în căutările realizate pe această rețea de socializare.

Aceleași restricții se aplică și celui care blochează. Practic, pe Facebook, cele două profile nu vor mai interacționa sub nicio formă.

Încă ceva

Blocarea este pe termen nelimitat sau până ce contul este șters. Dacă cei doi ajung la sentimente mai bune, singura cale prin care mai pot comunica este prin deblocare. Desigur, dacă cel blocat își mai realizează un cont, nimic nu îl va împiedica să te viziteze și să îți acceseze postările Facebook. Încă ceva, dacă deblochezi o persoană, nu redevii automat prieten cu ea. Pentru a face asta, trebuie să îi dai o cerere de prietenie.

Blocare în noul Facebook

  • Selectează „Setări și confidențialitate” > „Setări”.
  • Apasă pe „Blocare” în meniul din stânga.
  • În secțiunea „Blochează utilizatori”, introdu numele persoanei pe care vrei să o blochezi și apasă pe „Blochează”.
  • Selectează persoana pe care vrei să o blochezi în lista care apare, apoi apasă pe Blochează > Blochează-l/Blocheaz-o pe [nume].

Blocare în versiunea clasică de Facebook

  • Apasă pe în partea dreaptă sus a ecranului Facebook și alege opțiunea Setări.
  • Apasă pe Blocare în meniul din stânga.
  • În secțiunea Blochează utilizatori, introdu numele persoanei pe care vrei să o blochezi și apasă pe Blochează.
  • Selectează persoana pe care vrei să o blochezi în lista care apare, apoi apasă pe Blochează > Blochează-l/Blocheaz-o pe [nume].
- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole