6.5 C
București
joi, noiembrie 30, 2023

LibreOffice 6.3, lansare majoră. Vezi noutăți

Ar trebui să le citești

LibreOffice 6.3

The Document Foundation anunță lansarea LibreOffice 6.3. Noua versiune vine cu performanțe mai bune, un plus de viteză, funcții noi și o mai bună interoperabilitate cu formatele proprietar. Nu puține sunt noutățile aduse, motiv pentru care vă invităm să citiți notele de lansare disponibile aici.

Noutăți

Cele mai importante noutăți vor fi detaliate mai jos.

  • Noua versiune a suite office, printre altele, rulează mai repede. Deschiderea fișierelor .odt este, în unele cazuri, mai rapidă cu 97%.
  • Bookmarks pot fi exportate, comparativ cu versiunea 9.2, de 1,5 ori mai repede.
  • Este introdus noul Tabbed Compact UI
  • Un nou dialog „Tip-Of-The-Day” la pornirea softului
  • A fost îmbunătățit modul în care se face exportul în .pdf

Descarcă

LibreOffice 6.3 este disponibilă pentru Windows, macOS și Linux. Utilizatorii noi pot descărcata suita office de aici, ne referim în special la cei care folosesc Windows și macOS.

Dacă folosiți Linux și rulați o versiune mai veche a aplicației, pentru a fi la zi cu noutățile, vă invităm să actualizați sistemul de operare. În același scop, utilizatorii Linux pot pot folosi Flatpak și Snap. O metodă extrem de folosită, cel puțin în Ubuntu, este de a adăuga în lista cu depozite ale sistemului de operare și depozitul LibreOffice.

sudo add-apt-repository ppa:libreoffice/ppa

Video

- Advertisement -

Articole asemănătoare

Ce lecții am învățat în acești ani de pentruprieteni.com

Lecții Lecțiile învățate în toți acești ani de pentruprieteni.com au fost interesante și numeroase. Nimeni nu ne-a pregătit pentru ceea ce urma să vină, pentru...
- Advertisement -

Cele mai noi articole