21.5 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024

Top 5 distribuții Linux în 2019. Asta vă recomandă pentruprieteni.com

Ar trebui să le citești

Top 5 distribuții în 2019 Linux

Acesta este „Top 5 distribuții Linux în 2019” realizat de echipa pentruprieteni.com. Mai jos aveți acele sisteme de operare Linux care ne-au impresioant în acest an. Nu a fost ușor, știm că vor fi și nemulțumiți.

1. Ubuntu 19.10

Ubuntu 19.10 face trecerea la nivelul următor. Aduce noutăți pe care vrei să le încerci, oferă stabilitte și viteză, este elegant și plăcut. În ultima vreme, și nu este doar opinia noastră, Ubuntu se transformă în bine, rapid și frumos. Da, Ubuntu 19.10 este preferatul nostru în acest an.

2. Linux Mint 19.2 Tina

Îl folosim de câteva săptămâni, pur și simplu este ca o stâncă. O feră tot ce ai nevoie. De ce nu l-am plasat pe prima poziție? Dacă ar veni cu un ambalaj mai modern, Linux Mint 19.2 „Tina” ar fi regele.

3. Solus 4

Anul trecut l-am plasat pe locul I. A rămas în continuare o distribuție solidă, productivă, rapidă și modernă. Am fi dorit să fie un pic mai îndrăzneț ca ambalaj, să ofere mai multe la capitolul aplicații, să meargă pe o linie unică. Solus 4 rămâne una dintre cele mai puternice recomandări ale noastre.

4. openSUSE Tumbleweed

O adevărată placere, openSUSE Tubleweed ne arată că se poate. Cu o mare diversitate de aplicații, oferind suport multimedia aproape complet din fabrică, Tumbleweed te determină să îl folosești. Este unul din acele sisteme de operare care a venit în ultiumul an cel mai cel mai mult în întâmpinarea utilizatorilor.

5. Mx Linux

Are puterea de a pune în mișcare PC-uri pe care distribuțiile de mai sus nu prea le preferă. Puternic, funcțional și stabil, Mx Linux surprinde într-un mod extrem de plăcut.

Bonus

Două distribuții dezvoltate de români s-au făcut remarcate în ultimii ani. Redcore Linux și AcademiX se impun prin soliditate, performanțe, productivitate și curaj. Au utilizatori în întreaga lume, se simt excelent și reprezintă o excelentă alternativa la Windows 10 – și nu numai. AcademiX și Redcore Linux sunt la același nivel cu distribuțiile majore, poate este timpul să le încerci și tu.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole