18.5 C
București
luni, octombrie 2, 2023

Tails 4.6 a fost lansat

Ar trebui să le citești

Tails 4.6

Tails, distribuția Linux apreciată pentru gradul sporit de securitate, cât și pentru accentul pe care îl pune pe intimitatea utilizatorilor, a ajuns la versiunea 4.6. Cu fiecare lansare nouă, Tails dovedește că își merită faima câștigată. Să nu uităm că, însuși Edward Snowden a recomandat acest sistem de operare tuturor celor care doresc să se apere de guvernele opresive și nu numai.

Noutăți

Noutățile aduse sunt diverse și importante. Acestea vizează actualizări de aplicații, reparări de bug-uri și îmbunătățiri ale funcționării sistemului sau softurilor. Pe scurt, cele mai importante pentru utilizatorii simpli sunt:

  • Tor Browser to 9.0.10
  • actualizări de aplicații și pachete
  • suport pentru Universal 2nd Factor
  • actualizarea liste cu aplicații favorite

Pentru a putea consulta toate informațiile pe care dezvoltatorii le-au inclus în notele de lansare ale versiunii 4.6, te invităm să accesezi acest link.

Descarcă

Cei care doresc, pot accesa pagina de descărcări a Tails aici.

Cei care utilizează o versiune mai veche a acestui sistem de operare pot ajunge la zi prin intermediul actualizărilor manuale. Noi, ca de fiecare dată, recomandăm instalarea pe curat a noii versiuni.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

Schimbări binevenite pentru utilizatorii Linux

Ar cam fi timpul unor schimbări. Din punctul de vedere al unui utilizator obișnuit de Linux, neinteresat prea tare de cea ce se petrece „sub capotă”,
- Advertisement -

Cele mai noi articole