sâmbătă, ianuarie 9, 2021

Tails 4.6 a fost lansat

TREBUIE SĂ LE CITEȘTI

Tails 4.6

Tails, distribuția Linux apreciată pentru gradul sporit de securitate, cât și pentru accentul pe care îl pune pe intimitatea utilizatorilor, a ajuns la versiunea 4.6. Cu fiecare lansare nouă, Tails dovedește că își merită faima câștigată. Să nu uităm că, însuși Edward Snowden a recomandat acest sistem de operare tuturor celor care doresc să se apere de guvernele opresive și nu numai.

Noutăți

Noutățile aduse sunt diverse și importante. Acestea vizează actualizări de aplicații, reparări de bug-uri și îmbunătățiri ale funcționării sistemului sau softurilor. Pe scurt, cele mai importante pentru utilizatorii simpli sunt:

  • Tor Browser to 9.0.10
  • actualizări de aplicații și pachete
  • suport pentru Universal 2nd Factor
  • actualizarea liste cu aplicații favorite

Pentru a putea consulta toate informațiile pe care dezvoltatorii le-au inclus în notele de lansare ale versiunii 4.6, te invităm să accesezi acest link.

Descarcă

Cei care doresc, pot accesa pagina de descărcări a Tails aici.

Cei care utilizează o versiune mai veche a acestui sistem de operare pot ajunge la zi prin intermediul actualizărilor manuale. Noi, ca de fiecare dată, recomandăm instalarea pe curat a noii versiuni.

MAI MULTE ARTICOLE

pentruprieteni.com în 2020. Răspunsul la câteva întrebări, o mulțumire și o surpriză

pentruprieteni.com 2020 a fost un an complicat pentru site-ul pentruprieteni.com , asta este cert. Efectele pandemiei s-au văzut și în lumea open source, cât și...

UTIL

Reguli esențiale pentru a retrage bani de la bancomat în siguranță

Fii în siguranță Este esențial ca banii tăi să fie în siguranță. Siguranța nu este un deziderat greu de atins, din contră. Tot mai numeroasele...
2,455FaniÎmi place
349CititoriConectați-vă
86AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE RECENTE

21 Shares
Copy link
Powered by Social Snap