luni, noiembrie 30, 2020

Aplicațiile Microsoft Office pentru Android și iOS se vor unifica

TREBUIE SĂ LE CITEȘTI

Nu mai posta pe Facebook poze cu tine, cu casa ta și cu locurile pe care le vizitezi

Periculos obicei Un obicei tot mai des întâlnit al utilizatorilor Facebook constă în expunerea extrem de detaliată a vieții personale pe această rețea. Înâlnim pe...

Ești profesor? Verifică-ți salariul

Fă-ți temele! Orice profesor din România are, la ora actuală, mai multe posibilități prin care pot cere o a doua opinie atunci când este vorba...

Cum poți avea acces gratuit la Netflix, cel mai mare site de seriale și filme din lume

Netflix este cel mai tare Netflix, cel mai mare site de filme și seriale din lume este prezent și în România începând cu luna ianuarie...

Cum afli cine te sună cu număr necunoscut. Este foarte simplu

Te sună cu număr necunoscut? Apelurile în care cineva te sună de pe un număr necunoscut ție, pe care nu îl ai în agenă, de...

Microsoft Office

Indiferent că telefonul tău rulează Android sau iOS, aproape sigur printre aplicațiile instalate se regăsesc și cele de la Microsoft. Word, PowerPoint sau Excel, fie că le folosești sau nu prea, au ajuns cumva instalate pe dispozitivul tău mobil. În multe cazuri, terminalele mobile vin “din fabrică” dotate cu aceste aplicații. Chiar de n-ar fi așa, la un moment dat vrei să deschizi vreun document sau prezentare și ai nevoie de aplicațiile Office. 

Vor fi împreună

În curând, nu vei mai fi nevoit să descarci separat versiuni de Word, PowerPoint și Excel. Ele vor fi împreună, disponibile într-un singur pachet. În cursul acestei săptămâni, Microsoft a anunțat că începe să testeze public o nouă versiune de aplicație Office care le combină pe cele trei cunoscute anterior. Anunțul a fosr făcut în cadrul conferinței “Ignite” din Orlando, Florida. Noua aplicație este acum disponibilă ca Public Preview pe Android și ca versiune beta pe Apple’s iOS Test Flight Program. Cu ajutorul ei vei putea crea documente, prezentări și foi de calcul. De asemenea, vei putea edita documentele existente și vei putea obține imagini ale acestora pe care să le transformi apoi în fișiere Word editabile, poți crea și semna PDF-uri sau poți transforma tabelele dintr-o pagină tipărită într-o foaie de calcul Excel.

Foarte populare pe mobil

Aplicațiile Microsoft Office au fost foarte populare pe mobil. Toate trei se regăsesc în Top 25 al aplicațiilor de productivitate pe iOS. În paralel, fiecare din cele trei aplicații (Word, PowerPoint și Excel) numără peste un miliard de descărcări pe Android.

Concurență puternică

Pe de altă parte, nici Google nu a stat degeaba în ultimul timp și face o concurență puternică Microsoft-ului pe mobil. Docs, Slides și Sheets sunt și ele foarte apreciate pe iOS. În ciuda concurenței din partea Google, conform unui raport din 2018, instrumentele de productivitate Microsoft Office 365 conduce ca număr total de descărcări. 

Nu le va înlocui pe celelalte

Microsoft precizează că noua aplicație mobilă Office nu le va înlocui pe cele trei deja existente. Se ia în calcul faptul că unii utilizatori au nevoie doar de o anumită aplicație din cele trei și fiecare este liber să aleagă ce i se potrivește cel mai bine. Celor care folosesc majoritatea aplicațiilor Office, Microsft le recomandă să instaleze versiunea unificată care va ocupa astfel mai puțin spațiu de stocare.

Ca și pe Windows

Aplicația Office pentru iOS și Android vine în urma lansării în luna februarie a aplicației Office pentru Windows 10. Aceasta oferă acces la toată productivitatea Office într-o singură fereastră. Lansarea aplicației mobile Office este aproximată a avea loc în prima jumătate a anului următor.

MAI MULTE ARTICOLE

Au trecut 6 ani de pentruprieteni.com. Vezi câteva statistici

Oficial, pentruprieteni.com s-a născut pe 31 iulie 2014, momentul primului articol. Acea zi a marcat și primul record, 11 vizite unice.

UTIL

Vezi cine te urmărește pe Internet

Firme de publicitate sau servicii, mai mult sau mai puțin secrete, au făcut din spionaj o artă.
2,453FaniÎmi place
344CititoriConectați-vă
86AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE RECENTE

Ubuntu 20.10 „Groovy Gorilla”, câteva informații

Lansat pe 22 octombrie 2020, Ubuntu 20.10 „Groovy Gorilla” reprezintă un update bine venit care va bucura utilizatorul.

„Todoist” a devenit disponibil și pe Linux. Vei fi și mai productiv

Aplicația Todoist a venit oficial și pe Linux prin intermediul snapcraft. Aceasta este disponibilă pe Android, cu peste 20 de milioane de utilizatori la activ, macOS și Windows 10.

Ești pregătit să utilizezi Microsoft Edge pe Linux?

Microsoft Edge își încearcă norocul pe Linux. Browserul dezvoltat de Microsoft va fi disponibil pentru utilizatorii lui Tux, conform unei postări pe Windows Experience Blog, începând cu luna octombrie.

Cum poți preda online fără să fii înregistrat. Simplu și eficient

Predare online a generat, asta pe bună dreptate, numeroase discuții aprinse în spațiul școlii.

Ai testat noul Deepin 20? Video

Nou lansatul Deepin 20 merită toată atenția. Cu un mediu grafic reproiectat pentru a fi unitar, mult ma stabil, solid și rapid,
35 Shares
Copy link
Powered by Social Snap