luni, iulie 13, 2020

IziBAC, aplicația pentru smartphone care te ajută să iei BAC-ul. Adio meditații!

TREBUIE SĂ LE CITEȘTI

Nu mai posta pe Facebook poze cu tine, cu casa ta și cu locurile pe care le vizitezi

Periculos obicei Un obicei tot mai des întâlnit al utilizatorilor Facebook constă în expunerea extrem de detaliată a vieții personale pe această rețea. Înâlnim pe...

Ești profesor? Verifică-ți salariul

Fă-ți temele! Orice profesor din România are, la ora actuală, mai multe posibilități prin care pot cere o a doua opinie atunci când este vorba...

Cum poți avea acces gratuit la Netflix, cel mai mare site de seriale și filme din lume

Netflix este cel mai tare Netflix, cel mai mare site de filme și seriale din lume este prezent și în România începând cu luna ianuarie...

23 de unelte gratuite pentru un profesor super creativ în 2020

Un profesor creativ are toate șansele să stârnească interesul elevului pentru materia predată. Uneltele despre care veți citi în cele ce urmează au următoarele caracteristici:

IziBAC, te ajută să iei BAC-ul

Aplicația IziBAC a fost lansată, devenind disponibilă pentru telefoanele care rulează iOS sau Android. Aceasta se adresează liceenilor, dar și părinților și cadrelor didactice. Softul educațional este dezvoltat de un grup de tineri români a căror inițiativă trebuie apreciată.

Misiunea IziBac este să redea elevilor de toate vârstele plăcerea cunoașterii printr-o metodă modernă și distractivă, care îmbină cele mai moderne tehnici de gamificare cu o formă de predare inovativă, bazată pe multimedia content, interactivitate și spirit de comunitate.

Pe limba tinerilor

IziBAC este conceput într-un mod cu care tinerii secolului XXI sunt familiari. Aceștia pot folosi aplicația în orice moment în care aparent nu au de lucru – metrou, autobuz, taxi – asta pe lângă utilizarea clasică.

Aplicația vine cu două mari avantaje:

  • faptul că tinerii nu sunt legați de un PC sau de o carte, ci de un dispozitiv care tinde să devină o extensie a corupului. Da, ne referim la telefon.
  • faptul că softul le va vorbi tinerilor pe limba lor

Practic, softul îi va ajuta să umple “timpii morți”, le va oferi mobilitate și posibilitatea de a face ca învățatul să fie distractiv.

Guffo

Aplicția vine și cu un asistent virtual, Guffo. Conform dezvoltatorilor, rolul lui Guffo este să îi motiveze pe tineri să învețe.

​_Vei învăța și reține lucruri noi fără să tocești, ci printr-o activitate ce te va ține în priză și atent iar guffo va avea grijă să îți atingi scopul.

 

Accesează aplicația aici (Android)

Accesează versiunea pentru iOS

Mai multe informații pe site-ul aplicației

Profesori, elevi, părinți

Site-ul pentruprieteni.com vă invită să accesați acest link pentru a putea consulta toate articolele dedicate învățământului.

MAI MULTE ARTICOLE

Răspunsuri la întrebările celor care vor să treacă pe Linux

Nu puține sunt întrebările referitoare la Linux pe care și le pot adresa curioșii. Echipa pentruprieteni.com a realizat o scurtă sinteză care cuprinde cel mai des auzite întrebări,

UTIL

Cum să îți ștergi definitiv contul Facebook

Cum să îți ștergi contul Facebook? Aparent, întrebarea vine cu un răspuns greu de dat. Ștergerea acestuia pare un obiectiv aproape imposibil de atins.
2,453FaniÎmi place
343CititoriConectați-vă
86AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE RECENTE

Mobian, un nou sistem de operare pentru smartphone

Mobian este un nou sistem de operare open source pentru smartphone. Acesta se dorește a fi o alternativă la cunoscutul Android, alături de PureOS sau Ubuntu Touch.

Video – LinuxFX, o distribuție Linux ușor de confundat cu Windows 10

LinuxFX este o distribuție Linux care a copiat extrem de bine modul în care arată Windows 10. Dacă nu ești cunoscător, nici nu zici că ai de-a face cu Linux sub capotă.

Ce poți face pentru a nu mai fi spionat online?

Consideri că ești spionat? Când vorbim despre securitate și intimitate în mediul online, despre siguranța datelor personale, nu trebuie să facem, sub nicio formă, compromisuri.

Cum să îți protejezi contul Facebook. 16 reguli de aur

Cum să îți protejezi contul Facebook? Nu este deloc greu să îți protejezi contul Facebook. Ai nevoie de un...

Răspunsuri la întrebările celor care vor să treacă pe Linux

Nu puține sunt întrebările referitoare la Linux pe care și le pot adresa curioșii. Echipa pentruprieteni.com a realizat o scurtă sinteză care cuprinde cel mai des auzite întrebări,
394 Shares
Copy link
Powered by Social Snap