3.9 C
București
joi, noiembrie 30, 2023

IziBAC, aplicația pentru smartphone care te ajută să iei BAC-ul. Adio meditații!

Ar trebui să le citești

IziBAC, te ajută să iei BAC-ul

Aplicația IziBAC a fost lansată, devenind disponibilă pentru telefoanele care rulează iOS sau Android. Aceasta se adresează liceenilor, dar și părinților și cadrelor didactice. Softul educațional este dezvoltat de un grup de tineri români a căror inițiativă trebuie apreciată.

Misiunea IziBac este să redea elevilor de toate vârstele plăcerea cunoașterii printr-o metodă modernă și distractivă, care îmbină cele mai moderne tehnici de gamificare cu o formă de predare inovativă, bazată pe multimedia content, interactivitate și spirit de comunitate.

Pe limba tinerilor

IziBAC este conceput într-un mod cu care tinerii secolului XXI sunt familiari. Aceștia pot folosi aplicația în orice moment în care aparent nu au de lucru – metrou, autobuz, taxi – asta pe lângă utilizarea clasică.

Aplicația vine cu două mari avantaje:

  • faptul că tinerii nu sunt legați de un PC sau de o carte, ci de un dispozitiv care tinde să devină o extensie a corupului. Da, ne referim la telefon.
  • faptul că softul le va vorbi tinerilor pe limba lor

Practic, softul îi va ajuta să umple “timpii morți”, le va oferi mobilitate și posibilitatea de a face ca învățatul să fie distractiv.

Guffo

Aplicția vine și cu un asistent virtual, Guffo. Conform dezvoltatorilor, rolul lui Guffo este să îi motiveze pe tineri să învețe.

​_Vei învăța și reține lucruri noi fără să tocești, ci printr-o activitate ce te va ține în priză și atent iar guffo va avea grijă să îți atingi scopul.
 

Accesează aplicația aici (Android)

Accesează versiunea pentru iOS

Mai multe informații pe site-ul aplicației

Profesori, elevi, părinți

Site-ul pentruprieteni.com vă invită să accesați acest link pentru a putea consulta toate articolele dedicate învățământului.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

Ce lecții am învățat în acești ani de pentruprieteni.com

Lecții Lecțiile învățate în toți acești ani de pentruprieteni.com au fost interesante și numeroase. Nimeni nu ne-a pregătit pentru ceea ce urma să vină, pentru...
- Advertisement -

Cele mai noi articole