6.2 C
München
miercuri, aprilie 1, 2020

Câteva modalități reale prin care poți face bani pe Internet

TREBUIE SĂ LE CITEȘTI

Nu mai posta pe Facebook poze cu tine, cu casa ta și cu locurile pe care le vizitezi

Periculos obicei Un obicei tot mai des întâlnit al utilizatorilor Facebook constă în expunerea extrem de detaliată a vieții personale pe această rețea. Înâlnim pe...

Ești profesor? Verifică-ți salariul

Fă-ți temele! Orice profesor din România are, la ora actuală, mai multe posibilități prin care pot cere o a doua opinie atunci când este vorba...

Cum poți avea acces gratuit la Netflix, cel mai mare site de seriale și filme din lume

Netflix este cel mai tare Netflix, cel mai mare site de filme și seriale din lume este prezent și în România începând cu luna ianuarie...

Cele mai bune motoare de căutare educaționale. Studii, cărți și resurse de calitate pentru profesori, elevi și studenți

Motoare de căutare educaționale Îți oferim o listă argumentată cu motoare de căutare educaționale care îți pot fi utile...

A face bani pe internet nu este o utopie. La fel ca în viața reală, aceștia se fac cu sudoare. Dacă dispui de timp liber ori dacă vrei să îți ocupi timpul mort atunci când faci naveta, îți propunem să citești cu atenție acest material. Acesta conține câteva sugestii prin care îți poți crește veniturile. Niciuna dintre metodele de mai jos nu garantează obținerea unor caștiguri mai mari sau mai mici.

De ce ai nevoie?

Ai nevoie de un telefon decent sau de un laptop, de timp și ambiție. Nu uita, pentru că suntem în România, va trebui să plătești și impozit la stat pe sumele câștigate, nu că te-ar fi ajutat statul cu ceva.

Completarea de sondaje

Există site-uri care te plătesc pentru a completa diferite sondaje. Site-uri străine și românești realizează, la comanda unor clienți, diverse studii de piață la care ești invitat să răspunzi, uneori chiar și de mai multe ori pe săptămână.

Marketing afiliat

Ai nevoie de un site/blog sau conținut video prin intermediul cărui să promovezi anumite produse. În funcție de zona de activitate și de implicarea ta, eventual de talentul de a convinge, sumele câștigate pot varia. Trebuie să reții că primești bani doar pe comenzile finalizate. Nu uita, ai nevoie de trafic cât mai mare. De un real folos ar fi cunoașterea unei limbi de circulație internațională. Dacă scrii în română, publicul tău va fi redus și cu o putere de cumpărare limitată. Dacă scrii în engleză, spre exemplu, te vei putea adresa unei piețe imense.

Vânzarea produselor online

Dacă ai stofă de antreprenor, poți încerca să vinzi produse online. Nu ne referim doar la a aduce din China mărfuri cu mult mai ieftine pe care să le revinzi în țară cu un adaos consistent, ci și la sistemul MLM (Multi Level Marketing). Practic, inițiatorii pun bazele unei echipe cu obligația ca fiecare membru să realizeze, la rândul sau, propriul grup. Prin intermediul acestor grupuri poți furniza produse către cei interesați. Câștigul vine din comisioane, care se obțin atât din vânzările proprii, cât și din cele pe care le fac ceilalți afiliați.

Pariuri sportive

Trebuie să fii extrem de norocos sau să ai tehnici de reușită, altfel nu faci decât să pierzi bani. Nu intrăm în detalii, sistemul este mai mult decât cunoscut.

Vlogging

Cei de la Youtube, spre exemplu, oferă bani vlogger-ilor, asta în funcție de numărul de vizualizări. Trebuie să ai ceva de spus, publicul să te urmărească și clipurile să aibă vizualizări cu zecile/sutele/milioanele.

Vânzarea de fotografii

O cameră bună, talent cu carul, imaginație și peisaje. Există numeroase site-uri care cumpără fotografii.

Freelancing

Dacă dorești să prestezi diverse servicii și ai cunoștințe de limbi străine, abilități de comunicare, IT sau media, poți câștiga destul de bine. La început vei lucra pe mai puțini bani, trebuie să aduni recomandări și clienți mulțumiți. Pe parcurs, numărul celor care vor dori să lucreze cu tine va crește.

More articles

Unde se află Linux la final de 2019

2019 s-a dorit a fi anul Linux. Cel puțin pe desktop, 2019 nu a adus schimbări importante. În schimb, sisteme de operare Linux se află instalate pe cele mai importante 500 de supercomputere ale prezentului.

AM DORI SĂ FII IMPLICAT

Ți-a plăcut materialul? îți sugerăm să îl distribui pe rețelele de socializare, sparge cenzura. Mulțumim.

2,412FaniÎmi place
330CititoriConectați-vă
86AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE RECENTE

Cum să urmărești răspândirea coronavirus COVID-19

Coronavirus COVID-19 Deceniul doi al secolului XX pare a intra în istorie cu eticheta de coronavirus COVID-19. Trăim,...

Câteva informații despre viitorul Linux Mint 20

Linux Mint 20 va fi următoare versiune a celebrei și intens utilizatei distribuții GNU/Linux.

Câteva distribuții Linux de testat pe perioada carantinei

Da, știm. În prezent, sunt sute de distribuții Linux, care mai de care mai interesante și enigmatice.

Aplicații gratuite* pe care profesorii, elevii și studenții le pot folosi în timpul orelor online

Trăim vremuri în care cursurile online sunt la mare căutare. Dintr-o dată, aplicațiile care permit videoconferința au devenit o necesitate. Din păcate, sunt puține opțiunile gratuite, cele mai multe softuri impunând fel și fel de limitări.

GNOME 3.36 continuă schimbarea direcției. Îmbunătățirile sunt evidente

Asemeni Lomiri, Gnome este un mediu grafic puternic, intuitiv și interesant. Versiunea 3.36, lansată la mijlocul lunii martie, după 6 luni de dezvoltare, ne arată o schimbare a direcției.
347 Shares
Copy link
Powered by Social Snap