12 C
București
vineri, februarie 23, 2024

Câteva modalități reale prin care poți face bani pe Internet

Ar trebui să le citești

A face bani pe internet nu este o utopie. La fel ca în viața reală, aceștia se fac cu sudoare. Dacă dispui de timp liber ori dacă vrei să îți ocupi timpul mort atunci când faci naveta, îți propunem să citești cu atenție acest material. Acesta conține câteva sugestii prin care îți poți crește veniturile. Niciuna dintre metodele de mai jos nu garantează obținerea unor caștiguri mai mari sau mai mici.

De ce ai nevoie?

Ai nevoie de un telefon decent sau de un laptop, de timp și ambiție. Nu uita, pentru că suntem în România, va trebui să plătești și impozit la stat pe sumele câștigate, nu că te-ar fi ajutat statul cu ceva.

Completarea de sondaje

Există site-uri care te plătesc pentru a completa diferite sondaje. Site-uri străine și românești realizează, la comanda unor clienți, diverse studii de piață la care ești invitat să răspunzi, uneori chiar și de mai multe ori pe săptămână.

Marketing afiliat

Ai nevoie de un site/blog sau conținut video prin intermediul cărui să promovezi anumite produse. În funcție de zona de activitate și de implicarea ta, eventual de talentul de a convinge, sumele câștigate pot varia. Trebuie să reții că primești bani doar pe comenzile finalizate. Nu uita, ai nevoie de trafic cât mai mare. De un real folos ar fi cunoașterea unei limbi de circulație internațională. Dacă scrii în română, publicul tău va fi redus și cu o putere de cumpărare limitată. Dacă scrii în engleză, spre exemplu, te vei putea adresa unei piețe imense.

Vânzarea produselor online

Dacă ai stofă de antreprenor, poți încerca să vinzi produse online. Nu ne referim doar la a aduce din China mărfuri cu mult mai ieftine pe care să le revinzi în țară cu un adaos consistent, ci și la sistemul MLM (Multi Level Marketing). Practic, inițiatorii pun bazele unei echipe cu obligația ca fiecare membru să realizeze, la rândul sau, propriul grup. Prin intermediul acestor grupuri poți furniza produse către cei interesați. Câștigul vine din comisioane, care se obțin atât din vânzările proprii, cât și din cele pe care le fac ceilalți afiliați.

Pariuri sportive

Trebuie să fii extrem de norocos sau să ai tehnici de reușită, altfel nu faci decât să pierzi bani. Nu intrăm în detalii, sistemul este mai mult decât cunoscut.

Vlogging

Cei de la Youtube, spre exemplu, oferă bani vlogger-ilor, asta în funcție de numărul de vizualizări. Trebuie să ai ceva de spus, publicul să te urmărească și clipurile să aibă vizualizări cu zecile/sutele/milioanele.

Vânzarea de fotografii

O cameră bună, talent cu carul, imaginație și peisaje. Există numeroase site-uri care cumpără fotografii.

Freelancing

Dacă dorești să prestezi diverse servicii și ai cunoștințe de limbi străine, abilități de comunicare, IT sau media, poți câștiga destul de bine. La început vei lucra pe mai puțini bani, trebuie să aduni recomandări și clienți mulțumiți. Pe parcurs, numărul celor care vor dori să lucreze cu tine va crește.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole