luni, ianuarie 18, 2021

Facebook îi va plăti pe unii utilizatori. Vezi detalii

TREBUIE SĂ LE CITEȘTI

Facebook

Pentru unii pare de domeniul imposibilului să primească bani de la Facebook. Uneori, dacă ești dispus să faci compromisuri, imposibilul devine realitate. Pentru a doua oară, Facebook a inițiat un proiect prin care și utilizatorii săi vor putea câștiga bani de pe urma rețelei de socializare. Detalii în cele ce urmează.

Study

Study este o aplicație realizată de Facebook prin intermediul căreia utilizatorii acceptați pot primi bani. Tot ce trebuie să faci este să accepți colectarea datelor legate de comportamentul de utilizare a telefonului mobil și a platformei de socializare.

Selecția

Cei care vor fi selectați vor vedea o reclamă pentru Study pe care vor fi încurajați să dea click. Aceștia vor fi nevoiți să instaleze pe dispozitivul mobil aplicația amintită anterior și să își continue activitățile ca și cum nu s-ar fi schimbat nimic. Nu se cunosc criteriile pe care le folosește Facebook pentru a-și selecta participanții la acest studiu.

Cât primești?

Și acest aspect este cețos, nu se cunosc date suficiente în acest moment. Să nu uităm faptul că la începutul anului 2019, într-un studiu similar, cei care au acceptat să instaleze Facebook Researcher ar fi primit 20 de dolari. La acea dată, între noi fie vorba, s-a lăsat și cu un scandal de toată frumusețea. Motivul a avut la bază spionajul pe care rețeaua l-ar fi întreprins.

Este de la sine înțeles…

Este de la sine înțeles faptul că, vrei nu vrei, din moment ce ai acceptat oferta celor de la Facebook, îți cam expui viața personală. Teoretic, vor ști în orice moment ce date personale vor fi prelucrate – timpul petrectut pe rețea și pe telefon, tipul de telefon deținut, limba, țara, tipul de rețea folosită etc.

Totuși, de la teorie la practică este ceva cale. Date fiind tot mai desele scandaluri din jurul acestei companii, vă recomandăm multă precauție.

MAI MULTE ARTICOLE

pentruprieteni.com în 2020. Răspunsul la câteva întrebări, o mulțumire și o surpriză

pentruprieteni.com 2020 a fost un an complicat pentru site-ul pentruprieteni.com , asta este cert. Efectele pandemiei s-au văzut și în lumea open source, cât și...

UTIL

Cât te costă sistemul de operare Windows 10 la sfârșit de an

Sistemul de operare Windows Sistemul de operare Windows costă, dar voi cunoașteți deja acest "detaliu". Sumele pe care trebuie să le scoți din buzunar, asta...
2,460FaniÎmi place
349CititoriConectați-vă
86AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE RECENTE

124 Shares
Copy link
Powered by Social Snap