luni, iulie 6, 2020

Facebook îi va plăti pe unii utilizatori. Vezi detalii

TREBUIE SĂ LE CITEȘTI

Nu mai posta pe Facebook poze cu tine, cu casa ta și cu locurile pe care le vizitezi

Periculos obicei Un obicei tot mai des întâlnit al utilizatorilor Facebook constă în expunerea extrem de detaliată a vieții personale pe această rețea. Înâlnim pe...

Ești profesor? Verifică-ți salariul

Fă-ți temele! Orice profesor din România are, la ora actuală, mai multe posibilități prin care pot cere o a doua opinie atunci când este vorba...

Cum poți avea acces gratuit la Netflix, cel mai mare site de seriale și filme din lume

Netflix este cel mai tare Netflix, cel mai mare site de filme și seriale din lume este prezent și în România începând cu luna ianuarie...

23 de unelte gratuite pentru un profesor super creativ în 2020

Un profesor creativ are toate șansele să stârnească interesul elevului pentru materia predată. Uneltele despre care veți citi în cele ce urmează au următoarele caracteristici:

Facebook

Pentru unii pare de domeniul imposibilului să primească bani de la Facebook. Uneori, dacă ești dispus să faci compromisuri, imposibilul devine realitate. Pentru a doua oară, Facebook a inițiat un proiect prin care și utilizatorii săi vor putea câștiga bani de pe urma rețelei de socializare. Detalii în cele ce urmează.

Study

Study este o aplicație realizată de Facebook prin intermediul căreia utilizatorii acceptați pot primi bani. Tot ce trebuie să faci este să accepți colectarea datelor legate de comportamentul de utilizare a telefonului mobil și a platformei de socializare.

Selecția

Cei care vor fi selectați vor vedea o reclamă pentru Study pe care vor fi încurajați să dea click. Aceștia vor fi nevoiți să instaleze pe dispozitivul mobil aplicația amintită anterior și să își continue activitățile ca și cum nu s-ar fi schimbat nimic. Nu se cunosc criteriile pe care le folosește Facebook pentru a-și selecta participanții la acest studiu.

Cât primești?

Și acest aspect este cețos, nu se cunosc date suficiente în acest moment. Să nu uităm faptul că la începutul anului 2019, într-un studiu similar, cei care au acceptat să instaleze Facebook Researcher ar fi primit 20 de dolari. La acea dată, între noi fie vorba, s-a lăsat și cu un scandal de toată frumusețea. Motivul a avut la bază spionajul pe care rețeaua l-ar fi întreprins.

Este de la sine înțeles…

Este de la sine înțeles faptul că, vrei nu vrei, din moment ce ai acceptat oferta celor de la Facebook, îți cam expui viața personală. Teoretic, vor ști în orice moment ce date personale vor fi prelucrate – timpul petrectut pe rețea și pe telefon, tipul de telefon deținut, limba, țara, tipul de rețea folosită etc.

Totuși, de la teorie la practică este ceva cale. Date fiind tot mai desele scandaluri din jurul acestei companii, vă recomandăm multă precauție.

MAI MULTE ARTICOLE

Ubuntu 20.04 LTS, cel mai bun de până acum

Ubuntu Ubuntu 20.04 LTS „Focal Fossa”, un sistem de operare dorit și așteptat cu sufletul la gură. S-au pus...

UTIL

Cum poți verifica dacă un medic are dreptul să profeseze. Este simplu, rapid, online și gratuit

Verifică dacă un medic are dreptul să profeseze, fă-ți temele atunci când este vorba de sănătatea ta. Pentru a nu cădea victimă impostorilor care se dau medici, îți recomandăm să citești acest material și să aplici sfaturile noastre.
2,452FaniÎmi place
339CititoriConectați-vă
86AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE RECENTE

Serpent OS, o distribuție revoluționară creată de Ikey Doherty

Serpent OS Serpent OS este o nouă distribuție creată de Ikey Doherty, după ce acesta a părăsit echipa Solus...

openSUSE Leap 15.2 și Tumbleweed, tot ce trebuie să faci după instalare

Lansată pe 2 iunie 2020, openSUSE Leap 15.2 atrage interesul multor utilizatori de Linux prin noutățile aduse și despre care pentruprieteni.com a scris aici.

Bucură-te!!! openSUSE Leap 15.2 a fost lansat și vine cu inteligență artificială

Bucură-te, openSUSE Leap 15.2 este gata pentru descărcare, testare și instalare. Începând cu această versiune, conform notelor de lansare, disponibile aici, se face un pas important în zona AI.

Arc Menu 47 a fost lansat. Noutățile sunt importante

Arc Menu 47 Arc Menu este un app launcher disponibil pentru instalare în mediul grafic Gnome. Este popular și...

Ești sunat cu număr privat/ascuns? Aceasta este cea mai simplă metodă de a scăpa

Apelurile cu numere ascunse/private, în care identitatea celui care apelează este ascunsă, sunt, de cele mai multe ori, prilej de stres.
124 Shares
Copy link
Powered by Social Snap