34.2 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024

Facebook îi va plăti pe unii utilizatori. Vezi detalii

Ar trebui să le citești

Facebook

Pentru unii pare de domeniul imposibilului să primească bani de la Facebook. Uneori, dacă ești dispus să faci compromisuri, imposibilul devine realitate. Pentru a doua oară, Facebook a inițiat un proiect prin care și utilizatorii săi vor putea câștiga bani de pe urma rețelei de socializare. Detalii în cele ce urmează.

Study

Study este o aplicație realizată de Facebook prin intermediul căreia utilizatorii acceptați pot primi bani. Tot ce trebuie să faci este să accepți colectarea datelor legate de comportamentul de utilizare a telefonului mobil și a platformei de socializare.

Selecția

Cei care vor fi selectați vor vedea o reclamă pentru Study pe care vor fi încurajați să dea click. Aceștia vor fi nevoiți să instaleze pe dispozitivul mobil aplicația amintită anterior și să își continue activitățile ca și cum nu s-ar fi schimbat nimic. Nu se cunosc criteriile pe care le folosește Facebook pentru a-și selecta participanții la acest studiu.

Cât primești?

Și acest aspect este cețos, nu se cunosc date suficiente în acest moment. Să nu uităm faptul că la începutul anului 2019, într-un studiu similar, cei care au acceptat să instaleze Facebook Researcher ar fi primit 20 de dolari. La acea dată, între noi fie vorba, s-a lăsat și cu un scandal de toată frumusețea. Motivul a avut la bază spionajul pe care rețeaua l-ar fi întreprins.

Este de la sine înțeles…

Este de la sine înțeles faptul că, vrei nu vrei, din moment ce ai acceptat oferta celor de la Facebook, îți cam expui viața personală. Teoretic, vor ști în orice moment ce date personale vor fi prelucrate – timpul petrectut pe rețea și pe telefon, tipul de telefon deținut, limba, țara, tipul de rețea folosită etc.

Totuși, de la teorie la practică este ceva cale. Date fiind tot mai desele scandaluri din jurul acestei companii, vă recomandăm multă precauție.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole