29.2 C
București
luni, iunie 24, 2024

Facebook pe bani! Vezi cât costa abonamentul

Ar trebui să le citești

Facebook pe bani!

Facebook vrea mai mulți bani, asta este sigur. Nu de puține ori în spațiul public s-a vorbit despre planurile acestei rețele de socializare de a oferi un serviciu premium. Inițial, s-a crezut că potențialul abonament îi va scuti pe utilizatori de enervantele reclame. Mai nou, conform unui anunț postat pe blogul companiei, viziunea pare că s-a modificat, radical, am spune noi.

Abonamente

Facebook a făcut publice taxele pe care unii dintre utilizatori le-ar putea achita pentru a benefiicia de “servicii complete”. Facebook oferă posibilitatea administratorilor de grup de a percepe taxe pentru accesul utilizatorilor la respectivele facilități, ori la subgrupuri ale grupului mamă. Valoarea lunară a acestora abonamente  poate fi cuprinsă între 4.99 și 29.99 euro. Așadar, la nivel teoretic, administratorii grupurilor de succes ar putea obține sume frumușele de pe urma membrilor. „Inovația” Facebook se află în teste.

Din snobism, succes

Nu puțini ar fi cei care ar putea alege să plătească pentru dreptul de a face parte din grupuri ori subgrupuri exclusiviste. Sentimentul de apartenență la un grup exclusivist ar putea fi profitabil pentru administratorii care și-au făcut treaba și ar putea aduce mai mulți membri rețelei de socializare, cel puțin așa speră compania. Pentru spațiul românesc, avem mari rezerve că planul Facebook ar avea succes.

Tu?


- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole