20.2 C
București
sâmbătă, septembrie 30, 2023

Schimbare la față din partea Facebook

Ar trebui să le citești

Schimbare de look

Facebook intenționează să implementeze o schimbare de interfață în cazul aplicației pentru sistemul de operare Android. Poate că felul în care arată această aplicație nu este pe placul tuturor utilizatorilor, mai ales că numărul acestora nu este deloc de neglijat. Însă elementul de noutate, care se află deocamdată în teste, s-ar putea să aducă și mai multă nemulțumire în rândurile posesorilor de telefoane Android.

Fără albastru

Cei de la Facebook au regândit interfața grafică a aplicației pentru Android. Principala modificare constă în eliminarea nuanței de albastru, care a devenit un fel de emblemă a rețelei de socializare, în favoarea unei teme complet albe.

Alb, negru și gri

Bara din partea de sus a aplicației va fi acum în întregime albă, iar butoanele vor fi negre. De asemenea, bara de căutare va căpăta o nuanță de gri, iar multe pictograme și meniuri vor fi redimensionate. Această nouă abordare aduce o oarecare asemănare cu interfața grafică a Facebook Messenger.

Fără dark mode?

Spre dezamăgirea multor utilizatori, se pare că încă nu va fi disponibil un „dark mode” pentru noul design al aplicației Facebook. După părerea unora, și noi printre ei, o variantă dark mode ar fi fost mai mult decât binevenită, prin lookul mai modern și prin viața prelungită a bateriei. Însă, ținând cont de recenta introducere a acestei opțiuni în Messenger, ne putem aștepta ca același lucru să se întâmple și în cazul aplicației Facebook.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

Schimbări binevenite pentru utilizatorii Linux

Ar cam fi timpul unor schimbări. Din punctul de vedere al unui utilizator obișnuit de Linux, neinteresat prea tare de cea ce se petrece „sub capotă”,
- Advertisement -

Cele mai noi articole