sâmbătă, ianuarie 16, 2021

Facebook te lasă să ștergi mesajele trimise pe Messenger. Vezi în ce condiții

TREBUIE SĂ LE CITEȘTI

Facebook Messenger

Facebook Messenger a primit una dintre cele mai interesante funcții, nu puțini fiind cei care au solicitat-o. Nu este vorba de butonul “dislike” – va veni și rândul acestuia – ci de posibilitatea de a șterge mesajele trimise din greșeală. Și până în prezent, puțini știu asta, dar cei de la Facebook permiteau utilizatorului să șteargă mesajele trimise. Din păcate, ștergerea nu era efectuată pentru ambele părți.

Dacă ești interesat de detalii suplimentare, anunțul Facebook poate fi citit aici.

Cum procedezi?

Atenție, nu vei putea șterge mesajele trimise ieri, să fie clar. Din momentul în care ai trimis un mesaj, regretat din secunda doi, ai la dispoziție 10 minute pentru a-l șterge. Ștergerea se va efectua pentru ambele părți (emițătorul și receptorul)

Pentru a putea șterge mesajul nedorit trebuie, mai întâi, să selectezi textul vizat, apoi să bifezi opțiunea „înlătură pentru toți”. În locul mesajului șters, partenerul de dialog va vedea o înștiițare prin care i se aduce la cunoștință existența unui mesaj șters.

Fii cu băgare de seamă

Fii cu băgare de seamă, ștergerea mesajului nu te scapă de probleme. Dacă, spre exemplu, l-ai înjurat pe partenerul de chat, acesta printr-o simplă captură de ecran poate opține dovezile necesare. În plus, în cele 10 minute care îți sunt permise pentru a șterge mesajul, destinatarul are timp să îl citească. Să nu uităm că mesajele trimise de tine ajung instant. În plus, cei de la Facebook îi notifică pe partenerii de dialog că cineva a șters un mesaj.

La ce folosește

Să fim sinceri, funcția aceasta este utilă și nu prea. Folosește doar în situația în care cel căruia i-ai adresat mesajul nu l-a citit în termen de 10 minute.

MAI MULTE ARTICOLE

pentruprieteni.com în 2020. Răspunsul la câteva întrebări, o mulțumire și o surpriză

pentruprieteni.com 2020 a fost un an complicat pentru site-ul pentruprieteni.com , asta este cert. Efectele pandemiei s-au văzut și în lumea open source, cât și...

UTIL

Comenzi Linux sinucigașe. Ferește-te de ele!

o scurtă listă de comenzi pe care NU ar trebui să le scrii niciodată în Terminal, iar dacă totuși nu te poți abține, o faci pe riscul tău și nu poți trage pe nimeni la răspundere
2,460FaniÎmi place
349CititoriConectați-vă
86AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE RECENTE

100 Shares
Copy link
Powered by Social Snap