miercuri, august 5, 2020

TV-Maxe este disponibil pentru Linux Mint 19

TREBUIE SĂ LE CITEȘTI

Nu mai posta pe Facebook poze cu tine, cu casa ta și cu locurile pe care le vizitezi

Periculos obicei Un obicei tot mai des întâlnit al utilizatorilor Facebook constă în expunerea extrem de detaliată a vieții personale pe această rețea. Înâlnim pe...

Ești profesor? Verifică-ți salariul

Fă-ți temele! Orice profesor din România are, la ora actuală, mai multe posibilități prin care pot cere o a doua opinie atunci când este vorba...

Cum poți avea acces gratuit la Netflix, cel mai mare site de seriale și filme din lume

Netflix este cel mai tare Netflix, cel mai mare site de filme și seriale din lume este prezent și în România începând cu luna ianuarie...

Cum afli cine te sună cu număr necunoscut. Este foarte simplu

Te sună cu număr necunoscut? Apelurile în care cineva te sună de pe un număr necunoscut ție, pe care...

Tv-Maxe, o rezolvare

Nicolae Crefelean, administratorul Forumului Oficial Linux Mint România, oferă utilizatorilor de Linux Mint 19 o modalitate de instalate a TV-Maxe. Teoretic, rezolvarea propusă ar trebui să funcționeze și pe aromele oficiale ale acestor distribuții, eventual pe Ubuntu 18.04 LTS.

Situația TV-Maxe

A trecut ceva timp de la ultima actualizare a TV-Maxe. Dacă ne raportăm la acest criteriu, situația softului este, din punctul nostru de vedere, delicată. Din păcate, sunt slabe șansele ca această aplicație să beneficieze de o actualizare ori de îmbunătățire în viitorul apropiat. Totuți, nimeni nu poate ghici viitorul.

Ubuntu și Linux Mint

Tv-Maxe funcționează excelent pe Ubuntu 16.04 LTS sau pe versiunile anterioare de Linux Mint. Din păcate, utilizatorii nu pot instala acest soft pe versiunile ulterioare ale acestor distribuții. De vină pentru acest inconvenient par a fi librăriile învechite ale aplicației care cauzeză anumite conflicte. Nu intrăm în detalii, nu acesta este scopul acestui material.

Cum instalezi

Scriptul de mai jos permite instalarea TV-Maxe pe Linux Mint 19. Deschideți terminalul și scrieți în terminal, cu mare atenție, comanda de mai jos ori descărcați de aici fișierul .txt care o conține.  Fișierul poate fi descărcat și dacă dați click pe comanda de instalare. După descărcarea acestuia, prin intermendiul funcției copy-paste, inserați comanda în Terminal. TV-Maxe, la finalizarea instalării, ar trebui să fie complet funcțional.

Atenție, fișierul care conține codul nu ne aparține și nu este stocat pe serverul pentruprieteni.com, ci pe forumul linuxmint.ro.

curl -sAFirefox www.linuxmint.ro/install/tvmaxe | sudo bash

MAI MULTE ARTICOLE

Răspunsuri la întrebările celor care vor să treacă pe Linux

Nu puține sunt întrebările referitoare la Linux pe care și le pot adresa curioșii. Echipa pentruprieteni.com a realizat o scurtă sinteză care cuprinde cel mai des auzite întrebări,

UTIL

Pensia privată obligatorie – trei unelte de care este musai să știi

Se presupune că pensia privată ne va fi de mare ajutor la bătrânețe, pentru cine o mai prinde. Nu sunt clare numeroase aspecte
2,453FaniÎmi place
342CititoriConectați-vă
86AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE RECENTE

Ți-ai șters fotografiile din greșeală de pe telefon? Le recuperezi integral, fără aplicații suplimentare sau costuri

Dacă ai șters fotografiile de pe telefonul mobil, nu este totul distrus. Le poți recupera imediat, fără costuri sau aplicații care îți promit marea cu sarea.

Află cum stai cu inteligența. Câteva aplicații care susțin că îți măsoară IQ-ul, gratuit

Vrei să afli cum stai cu inteligența? Dacă vrei să afli cum stai cu inteligența, ai nimerit unde trebuie....

În curând, Ubuntu Web alternativă la Chrome OS

Ubuntu Web este un proiect pe cale de a deveni realitate, demarat de Rudra Saraswat. Acest tânăr dezvoltator a lansat deja Ubuntu Unity Remix și Ubuntu Education (UbuntuEd).

Nu ar trebui să publici poze cu tine pe Facebook, Instagram și pe alte rețele de socializare

Bombardați cu poze Trăim vremuri în care unii fac poze chiar și în baie sau răstigniți pe mașina de...

10 servicii și unelte gratuite, utile cadrelor didactice în rezolvarea multor probleme

Cadrele didactice au la dispoziție numeroase servicii și unelte online gratuite care le pot fi de mare ajutor în diverse situații.
22 Shares
Copy link
Powered by Social Snap