26.1 C
București
joi, iulie 18, 2024

TV-Maxe este disponibil pentru Linux Mint 19

Ar trebui să le citești

Tv-Maxe, o rezolvare

Nicolae Crefelean, administratorul Forumului Oficial Linux Mint România, oferă utilizatorilor de Linux Mint 19 o modalitate de instalate a TV-Maxe. Teoretic, rezolvarea propusă ar trebui să funcționeze și pe aromele oficiale ale acestor distribuții, eventual pe Ubuntu 18.04 LTS.

Situația TV-Maxe

A trecut ceva timp de la ultima actualizare a TV-Maxe. Dacă ne raportăm la acest criteriu, situația softului este, din punctul nostru de vedere, delicată. Din păcate, sunt slabe șansele ca această aplicație să beneficieze de o actualizare ori de îmbunătățire în viitorul apropiat. Totuți, nimeni nu poate ghici viitorul.

Ubuntu și Linux Mint

Tv-Maxe funcționează excelent pe Ubuntu 16.04 LTS sau pe versiunile anterioare de Linux Mint. Din păcate, utilizatorii nu pot instala acest soft pe versiunile ulterioare ale acestor distribuții. De vină pentru acest inconvenient par a fi librăriile învechite ale aplicației care cauzeză anumite conflicte. Nu intrăm în detalii, nu acesta este scopul acestui material.

Cum instalezi

Scriptul de mai jos permite instalarea TV-Maxe pe Linux Mint 19. Deschideți terminalul și scrieți în terminal, cu mare atenție, comanda de mai jos ori descărcați de aici fișierul .txt care o conține.  Fișierul poate fi descărcat și dacă dați click pe comanda de instalare. După descărcarea acestuia, prin intermendiul funcției copy-paste, inserați comanda în Terminal. TV-Maxe, la finalizarea instalării, ar trebui să fie complet funcțional.

Atenție, fișierul care conține codul nu ne aparține și nu este stocat pe serverul pentruprieteni.com, ci pe forumul linuxmint.ro.

curl -sAFirefox www.linuxmint.ro/install/tvmaxe | sudo bash

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole