10.7 C
București
sâmbătă, martie 18, 2023

Uită de Unity8! A apărut Lomiri

Ar trebui să le citești

Lomiri

Unity8 intră în istorie, nu proiectul, ci denumirea. Lomiri este viitorul. După ce Canonical a abandonat proiectul Unity8, acesta a fost preluat de dezvoltatorii Ubports. Din considerente pe care le veți afla în cele ce urmează, aceștia au luat o decizie radicală. S-a decis redenumirea proiectului în Lomiri. Așadar, Unity8 s-a transformat în Lomiri.

Motivele invocate

Conform unei postări publicată pe site-ul proiectului, decizia a fost luată având în vedere 3 aspecte. Astfel:

  • Din câte se pare, Unity8 se confunda cu jocul și platforma de simulare 2D și 3D Unity
  • Încercările de integrare a mediului grafic în Fedora și Debian s-au confruntat cu o problemă interesantă. Lomiri conținea pachete ce aveau în componență denumirea de Ubuntu precum: „ubuntu-ui-toolkit”, „ubuntu-download-manager”, „qtubuntu”. Dezvoltatorii distribuțiilor amintite au avertizat că nu pot include aceste pachete.
  • Și faptul că termenul Unity8 este suficient de greu de pronunțat și utilizat într-o conversație, pare să fi stat a baza deciziei.

Peripeții

Am trecut prin multe nume diferite înainte de a ne așeza pe Lomiri. Toți aceștia au avut probleme cu pronunția, disponibilitatea sau alte probleme conexe.

https://ubports.com/blog/

Pentru cei care nu știu

Lomiri este un mediu desktop ce poate fi folosit pe tablete, telefoane, computere. Interesant și plăcut, Lomiri reprezintă o alternativă la care se lucrează intens.

Succes!

- Advertisement -

Articole asemănătoare

pentruprieteni.com – 2022 în rapoarte seci. Avem și planuri

pentruprieteni.com, se află pe baricade în vremuri interesante. Site-ul, în perioada 1 ianuarie-31 decembrie 2022, a înregistrat un trafic „în parametri” și se mândrește cu următoarele rezultate:
- Advertisement -

Cele mai noi articole