22.3 C
București
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Aceste distribuții Linux arată bestial în 2019. Vi le recomandăm

Ar trebui să le citești

Linux

După cum cu siguranță ai realizat, acest articol este dedicat acelor distribuții Linux care se remarcă prin modul în care arată. Am încercat să filtrăm din cele peste 500 de distribuții existente în prezent acele sisteme de operare care impresionează la capitolul interfață grafică. De asemena, a contat extrem de mult și renumele pe care acestea le au. Nu ne-am prmis să vă recomandăm OS-uri despre care se sugerează că ar fi instabile.

Ubuntu 19.04

Despre această versiune am scris aici și aici, descărcarea se poate realiza de aici. Practic, arată extrem de bine, original, premium.

Deepin

Ambalajul, dacă ne putem exprima în acest mod, este foarte modern, permite numeroase adaptări și atrage atenția. Deepin are un vino-ncoace evident.

Solus 4

La primele versiuni, Solus venea cu o intefață originală, situație care s-a schimbat pe parcurs. Mediul grafic al actualei versiune este modern, intuitiv, plăcut și rapid. Spre deosebire de Deepin și Ubuntu, Solus o duce bine mersi și pe PC-urile mai slăbuțe. Citiți aici despre cea mai nouă versiune.

Feren OS

Feren OS se remarcă printr-o interfață modernă și intuitivă, plăcută ochiului, asta pe lângă faptul că sistemul este rapid.

Nitrux

Un OS la care se lucrează și pe care îl recomandăm, în prezent, mai ales pentru test.

Bodhi linux

Imaginile vorbesc de la sine.

Ai sugestii?

Echipa pentruprieteni.com vă roagă să completați lista prin trimiterea de propuneri la secțiunea comentarii.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole