joi, mai 13, 2021

Aceste distribuții Linux arată bestial în 2019. Vi le recomandăm

TREBUIE SĂ LE CITEȘTI

Linux

După cum cu siguranță ai realizat, acest articol este dedicat acelor distribuții Linux care se remarcă prin modul în care arată. Am încercat să filtrăm din cele peste 500 de distribuții existente în prezent acele sisteme de operare care impresionează la capitolul interfață grafică. De asemena, a contat extrem de mult și renumele pe care acestea le au. Nu ne-am prmis să vă recomandăm OS-uri despre care se sugerează că ar fi instabile.

Ubuntu 19.04

Despre această versiune am scris aici și aici, descărcarea se poate realiza de aici. Practic, arată extrem de bine, original, premium.

Deepin

Ambalajul, dacă ne putem exprima în acest mod, este foarte modern, permite numeroase adaptări și atrage atenția. Deepin are un vino-ncoace evident.

Solus 4

La primele versiuni, Solus venea cu o intefață originală, situație care s-a schimbat pe parcurs. Mediul grafic al actualei versiune este modern, intuitiv, plăcut și rapid. Spre deosebire de Deepin și Ubuntu, Solus o duce bine mersi și pe PC-urile mai slăbuțe. Citiți aici despre cea mai nouă versiune.

Feren OS

Feren OS se remarcă printr-o interfață modernă și intuitivă, plăcută ochiului, asta pe lângă faptul că sistemul este rapid.

Nitrux

Un OS la care se lucrează și pe care îl recomandăm, în prezent, mai ales pentru test.

Bodhi linux

Imaginile vorbesc de la sine.

Ai sugestii?

Echipa pentruprieteni.com vă roagă să completați lista prin trimiterea de propuneri la secțiunea comentarii.

- Advertisement -

MAI MULTE ARTICOLE

pentruprieteni.com în 2020. Răspunsul la câteva întrebări, o mulțumire și o surpriză

pentruprieteni.com 2020 a fost un an complicat pentru site-ul pentruprieteni.com , asta este cert. Efectele pandemiei s-au văzut și în lumea open source, cât și...

UTIL

Alungă misterul, află de unde provine numele tău

O aplicație online se poate dovedi extrem de utilă dacă dorești să afli câteva lucruri, probabil nebănuite, ale originii numelui tău de familie și, de ce nu, ale familiei tale.
2,456FaniÎmi place
521CititoriConectați-vă
86AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

ARTICOLE RECENTE

139 Shares
Copy link
Powered by Social Snap