3.9 C
București
joi, noiembrie 30, 2023

Redcore Linux Hardened 2101 „Orion” este incredibil! L-ai instalat?

Ar trebui să le citești

Redcore Linux Hardened 2101 „Orion”

Redcore Linux Hardened 2101 „Orion” a fost lansat pe 9 iunie 2021. Acest eveniment a fost posibil după câteva luni bune în care Ghiunhan Mamut a lucrat la dezvoltarea versiunii. Cei care sunt curioși pot accesa notele de lansare aici. Cei care au testat, cât și echipa site-ului pentruprieteni.com, consideră că avem de-a face cu cea mai bună versiune a acestui sistem de operare de până acum. Și asta este doar începutul.

De ce Redcore Linux?

Cititorii Linux Pentru Prieteni cunosc faptul că urmărim evoluția acestui sistem de operare încă de la nașterea proiectului. Pentru cei care nu știu, Redcore Linux reprezintă o continuare a defunctului Kogaion Linux, o altă distribuție românească. Nu știu dacă vă mai amintiți, dar s-a scris și despre Kogaion pe acest site.

Pe scurt, „Orion”, versiunea actuală a acestui OS, poate fi caracterizat prin:

  • Rapiditate. Multe dintre distribuțiile actuale de Linux par a fi pierdut bătălia cu viteza. Nu intrăm în detalii privitoare la cauzele care au determinat această involuție. Oricât am vrea, nu ne putem face că nu vedem, cel puțin la sistemele de operare mai cunoscute, o creștere a timpului de reacție. Pentru a vedea cât de rapid este Redcore, dar și pentru a ne da dreptate, îți recomandăm să descarci o copie .iso a OS-ului de aici și să îl testezi.
  • Productivitate. Din fabrică, Redcore vine cu un set de aplicații excelent alese. Acestea îți permit să îți desfășori lejer activitățile obișnuite, să fii productiv din toate punctele de vedere. În plus, softurile existente în depozite îți oferă acces la o gama larga de soluții alternative.
  • Unitate. Sistemul arată și se mișcă foarte bine iar termenul prin care l-am putea caracteriza este de „unitate”. Totul este la locul lui, fapt care îți permite să lucrezi fără probleme într-un mediu eficient din punct de vedere al resurselor și plăcută ochiului. În plus, utilizatorul îl poate adapta nevoilor proprii.

Concluzii

Siguranța, eficiența, rapiditatea, productivitate și unitatea pe care această versiune de Redcore le oferă ar trebui să vă stârnească curiozitatea. Vă recomandăm să descărcați, tastați și instalați acest sistem de operare pe un computer decent. Acesta trebuie să fie capabil să vă pună la dispoziție toată puterea Redcore.

Dacă doriți și altceva în afară de Ubuntu sau alte distribuții clasice, Redcore ar putea reprezenta alternativa. Din multe puncte de vedere, în numeroase situații, această distribuție a dovedit că se mișcă mai bine, că este mai atent realizată și mai adaptată.

Descarcă

Redcore Linux Hardened 2101 „Orion” poate fi descărcat de aici.

P.S.

În plus, Redcore este printre puținele Linux-uri care îți permit să aduci toată puterea Gentoo pe calculatorul tău.

Video

- Advertisement -

Articole asemănătoare

Ce lecții am învățat în acești ani de pentruprieteni.com

Lecții Lecțiile învățate în toți acești ani de pentruprieteni.com au fost interesante și numeroase. Nimeni nu ne-a pregătit pentru ceea ce urma să vină, pentru...
- Advertisement -

Cele mai noi articole