34.2 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024

6 motive pentru care telefonul tău este lent pe Internet

Ar trebui să le citești

Telefonul tău

Navigarea lentă pe Internet este un motiv suficient de puternic pentru a te certa cu telefonul tău, ori pentru ați schimba operatorul de telefonie mobilă, smartphone-ul sau routerul. Cu siguranță, rapiditatea navigării pe internet este esențială pentru foarte mulți. Într-o perioadă în care timpul costă bani, acest aspect poate fi crucial. Desigur, nu suntem cu toții oameni de afaceri, cu toate acestea, pentru mulțumirea noastră sufletească, ori pentru creșterea productivității, este indicat ca telefonul să lucreze cu noi, nu împotriva noastră.

Depășit

Chiar dacă l-ai achiziționat recent, „la ofertă”, telefonul poate fi depășit. Mai mult ca sigur, dacă l-ai achiziționat pe cel mai ieftin sau ai preferat un dispozitiv gratis, nu poți avea pretenții. Un telefon puternic, de cele mai multe ori, se mișcă bine pe internet, unul din gama de jos sau medie, nu de puține ori, face fițe.

Actualizări?

Dacă ai uitat să îi mai actualizezi sistemul de operare sau aplicațiile, să nu ai surprize dacă telefonul zace ca mortul pe Facebook, Internet sau YouTube. Tot ce trebuie să faci este să îl conctezi la o rețea wi-fi și să îl lași să își facă actualizările. Acestea vor repara erori, vor aduce drivere noi și vor îmbunătăți performanța dispozitivului.

Operatorul

„Ieftin și bun”! Acest slogan nu prea își are corespondența în realitate. Dacă acoperirea operatorului telekom este slabă, ei bine, Internetul se va mișca mai mult decât dezamăgitor.

Routerul

Fie este prost plasat, fapt care determină pierderea semnalului prin diferite colțuri, fie este ieftin și prost, routerul îți poate creea mari probleme în privința rapidității cu care telefonul se plimbă pe Internet. Asigură-te că ai cablurile bine înfipte, că routerul are o poziție centrală, că nu este de pe timpul lui Decebal și că îl mai actualizezi din când în când.

VPN Încet

Cele gratuite, desigur, sunt lente în enorma majoritate a cazurilor.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole