32.6 C
București
luni, iunie 24, 2024

Facebook – posibilă reintegrare a Messenger în aplicația principală

Ar trebui să le citești

Conform unor surse online, Facebook ar avea în vedere o viitoare reintegrare a serviciului său de chat în aplicația principală.

Chatul ar putea reveni

După cum probabil știm cu toții, aplicația oficială Facebook nu ne permite să discutăm în privat cu prietenii de pe această rețea socială. Pentru asta, suntem oarecum obligați, de la o vreme, să mai instalăm încă o aplicație, celebrul Messenger. Spunem de la o vreme deoarece la început, Facebook nu își obliga utilizatorii să instaleze o aplicație suplimentară pentru chat, acest serviciu fiind disponibil în aplicația principală.

Messenger rămâne

Iată ce declară un purtător de cuvânt Facebook:

„Testăm modalități de a îmbunătăți experiența de messaging pentru utilizatori în cadrul aplicației Facebook. Messenger rămâne o aplicație de sine stătătoare, bogată în funcții, cu peste un miliard de oameni care o folosesc lunar pentru a se conecta cu persoanele și afacerile care îi interesează cel mai mult”

Ținând cont de recentele modificări aduse aplicației Messenger, printre care și Dark Mode, este foarte puțin probabil să se renunțe la această aplicație. Ea va continua să existe, doar că utilizatorii nu vor avea posibilitatea să utilizeze unele servicii esențiale de chat chiar din aplicația principală.

O revenire

Dacă Facebook va reintegra serviciile de mesagerie în aplicația principală, asta ar însemna o revenire asupra deciziei din 2014, când compania a forțat oarecum utilizatorii să instaleze Messenger pentru posibilitatea de a trimite mesaje pe Facebook.

Screenshot-uri pe Twitter

Acum câteva zile au fost postate pe Twitter (vezi aici) câteva screenshot-uri cu aplicația Facebook ce conținea o pictogrană de Messenger în colțul din dreapta-sus. Acea pictogramă ar trebui să ne ducă direct în inbox-ul de pe Messenger.

Tu cum vezi o astfel de revenire?

Pe noi, sincer ne-ar bucura dacă Facebook s-ar hotărî să ne permită să vorbim fără a ne mai obliga să instalăm o aplicație în plus pentru asta, aplicație care, oricât ar fi ea de bine făcută, este totuși ceva în plus. Tu ce decizie îți dorești să se ia în această privință?

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole