27.1 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024

Modificarea prin care Facebook Messenger te va scoate din sărite

Ar trebui să le citești

Messenger

Facebook încearcă să scoată bani și din piatră seacă, nu că ar suferi de pe urma sărăciei, din contră. Având peste 1,3 miliarde de utilizatori, Messengerul celor de la Facebook se află în topul celor mai utilizate softuri pentru dispozitive mobile. Succesul Messenger este mai mult o consecință a faptului că Facebook nu permite trimiterea mesajelor prin intermediul aplicației principale, decât o cauză  a facilităților sau funcțiilor pe care le oferă.

Numărul mare de instalări și „succesul” de care se bucură au deschis noi oportunități. În ochii managerilor, aplicația este o mină de aur insuficient exploatată, situație care se va schimba de acum încolo.

Te va enerva

Și până în prezent aplicația de Messenger a Facebook venea cu reclame, fapt care îți afecta sesizabil experiența. Din păcate, reclamele cuminți de până acum vor fi înlocuite cu publicitate mult mai intruzivă. Se intenționează inserarea de reclame video care vor porni singure, cu tot cu sunet. Modificarea se află deja în teste, nu putem spune cât de mulțumiți sunt cei vizați.

Efecte

Un prim efect ar putea fi creșterea considerabilă a traficului de date pe care îl efectuează telefonul tău. Pe cale de consecință, facturile pe care trebuie să le achităm operatorilor de telefonie mobilă ar putea fi mai mari, asta dacă nu limităm utilizarea Facebook Messenger. O altă consecință, cauzată de nivelul de stres pe care softul îl va produce, poate fi chiar renunțarea la aplicație.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole