29.2 C
București
luni, iunie 24, 2024

Noaptea minții la Facebook: „intenționăm să ascundem …”

Ar trebui să le citești

Noaptea minții la Facebook

Facebook pare a trece printr-o perioadă ciudată, un fel de „noapte a minții”. O schimbare neașteptată, aflată deja în testare în anumite zone, pare a fi pusă la cale de echipa de gânditori de la Facebook. Aceștia dau semne că sunt în pană de idei ori vin cu iluminări ciudate pentru a beneficia de un pic de publicitate gratuită. Dacă se poate, de ce nu?

Pe scurt

Pe scurt, oficialii companiei au declarat că intenționează să ascundă numărul de like-uri pe care l-au înregistrat postările utilizatorilor. O fi de bine, o fi de rău, urmează să vedem.

Intenţionăm să ascundem numărul de ‘like’-uri pe Facebook.

Când te îndrepți spre apus

Aparent ușor de ignorat, această modificare va provoca nemulțumire. Este destul de greu, indiferent de „argumentele” aduse, să dezobișnuiești utilizatorii din a face ceva. Funcția căreia i s-a pus gând rău este implementată cam de la începutul rețele de socializare. Ba mai mult, idei similare au fost introduse și de tot mai numeroasa și interesantă concurență – aici am dat un exemplu.

Dar dacă…

Dacă această decizie va determina o migrare către alte rețele, nu avem de un de să știm. Totuși, nu ai cum să nu sesizezi pana de idei în care Facebook se scaldă de ceva vreme. Ușor dar sigur, interesul față de acest mamut pare a scădea. De vină par a fi tot mai desele scandaluri dar și limitările stupide pe care le poți identifica cu ușurință. Este doar o chestiune de timp până se reduce și numărul utilizatorilor.

P.S. la noaptea minții

Aici am scris despre cum poți să îți ștergi contul. Dacă folosești aplicația oficială, poate ar trebui să citești acest material.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole