sâmbătă, iunie 6, 2020

MicFlip – cablul USB care promite să ne scape de stres

TREBUIE SĂ LE CITEȘTI

Nu mai posta pe Facebook poze cu tine, cu casa ta și cu locurile pe care le vizitezi

Periculos obicei Un obicei tot mai des întâlnit al utilizatorilor Facebook constă în expunerea extrem de detaliată a vieții personale pe această rețea. Înâlnim pe...

Ești profesor? Verifică-ți salariul

Fă-ți temele! Orice profesor din România are, la ora actuală, mai multe posibilități prin care pot cere o a doua opinie atunci când este vorba...

Cum poți avea acces gratuit la Netflix, cel mai mare site de seriale și filme din lume

Netflix este cel mai tare Netflix, cel mai mare site de filme și seriale din lume este prezent și în România începând cu luna ianuarie...

Cele mai bune motoare de căutare educaționale. Studii, cărți și resurse de calitate pentru profesori, elevi și studenți

Motoare de căutare educaționale Îți oferim o listă argumentată cu motoare de căutare educaționale care îți pot fi utile...

MicFlip – cablul USB

O lege a lui Murphy spune că “de fiecare dată când avem 50-50% șanse să facem un lucru bine, există o probabilitate de 90% să facem greșit acel lucru”.

Multe bătăi de cap

Ați încercat vreodată să puneți telefonul sau tableta la încărcat pe întuneric sau în grabă? Ați reușit din prima? Cu siguranță problema asta v-a dat destule bătăi de cap și v-a făcut să aprindeți lumina, de frică să nu stricați ceva, fie la telefon sau tabletă, fie la cablul încărcătorului. Poate că unii ați ajuns să regretați comoditatea, fiind nevoiți să trimiteți gadgetul în service sau să cumpărați alt cablu de încărcare, deoarece conectorul MicroUSB, datorită dimensiunilor sale reduse este destul de fragil și la cea mai mică forțare se poate deteriora.

Parcă nu aveam destule griji

Forma conectorului (Micro)USB, folosit pentru încărcare sau pentru legarea la PC a marii majorități a telefoanelor mobile și a tabletelor, aduce un plus de stres tuturor. Uneori ajungem să credem că mai degrabă avem noroc să câștigăm la loto decât să nimerim din prima cablul (Micro)USB în locașul său. Asta datorită formei sale asimetrice, care nu permite conectarea decât într-o singură poziție.

Iată și soluția

Această veche problemă se pare că a fost soluționată de către o companie care a conceput un model de cablu (Micro)USB care poate fi conectat cu ușurință pe oricare direcție. Atât mufa MicroUSB cât și mufa USB Type A din celălalt capăt al MicFlip sunt construite în același fel încât este posibilă conectarea fără probleme. Astfel, vom fi scutiți de timp pierdut și de mulți nervi.

Compania Winnergear, fondată în 2012, și-a făcut un renume în domeniul accesoriilor inovatoare pentru dispozitive mobile, iar cablul MicFlip este una dintre cele mai recente realizări ale lor. Prețul la care poate fi achiziționat este de doar 20$. Din păcate, nu am văzut ca acest produs să fie disponibil și pe piața din România, așa că dacă sunteți interesați, va trebui să mai adăugați costurile de expediere.

Sondaj

Celor de la Winnergear le-a venit ideea de a produce MicFlip după ce au întrebat mai multe persoane ce ar schimba la cablurile MicroUSB. În proporție de 75%, participanții au răspuns că și-ar dori o mufă mai ușor conectabilă pentru a evita acele momente enervante când pare că nu se potrivește, indiferent pe ce parte este întoarsă. Au descoperit apoi cu uimire că nicio altă companie din lume nu produce cablurile USB în acest fel. Așa că s-au apucat de treabă.

MAI MULTE ARTICOLE

Ubuntu 20.04 LTS, cel mai bun de până acum

Ubuntu Ubuntu 20.04 LTS „Focal Fossa”, un sistem de operare dorit și așteptat cu sufletul la gură. S-au pus...

UTIL

Această setare este vitală pentru siguranța contului tău Facebook

Contul tău Facebook poate fi o mină de aur pentru răuvoitori. Accesul la mesajele sau fotografiile trimise pe chat, lista de prieteni, datele cardului ori alte informații pot fi țintele celor de la care te aștepți mai puțin, unii pot să ți se dea drept prieteni.
2,450FaniÎmi place
339CititoriConectați-vă
86AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE RECENTE

Mare atenție! VIDEO – Wallpaper-ul care îți poate crea probleme –

Deși pare greu de crezut, o simplă imagine setată ca wallpaper poate face ca unele telefoane cu Android să devină inutilizabile.

Redcore Linux Hardened 2004 „Neptune” a fost lansat. Bucură-te!

Redcore 2004 Redcore Linux Hardened 2004, nume de cod „Neptune”, a fost lansat. După 9 luni de dezvoltare, imaginea...

GTA 5 poate fi descărcat gratuit pentru o perioadă limitată. Vezi și alte surprize

GTA 5 Cine nu a auzit de celebrul joc GTA 5? Până pe 21 mai, cei de la Epic...

Sugestii și trucuri pentru profesorii care predau online. Nu le ignora

Sugestii și trucuri Am pregătit o scurtă listă cu sugestii și trucuri de care profesorii ar trebui să țină...

Zoom, trucuri și idei pentru profesori, elevi și studenți

Zoom Zoom este una dintre cele mai folosite, utile și, de ce nu, controversate aplicații pentru realizarea de conferințe...
30 Shares
Copy link
Powered by Social Snap