30.5 C
București
vineri, iulie 19, 2024

Cum închizi abonamentul și cum ștergi contul Netflix în 2022. Procedează corect!

Ar trebui să le citești

Închizi abonamentul Netflix?

În cazul în care dorești să îți anulezi/închizi abonamentul Netflix, trebuie să știi că poți face asta extrem de ușor. Vorbim despre o procedură care durează 1-3 minute, asta în funcție și de priceperea ta.

Închidere abonament

Abonații Netflix pot renunța la serviciu în orice moment dacă se află în perioada facturată. După anulare, pe scurt, vei putea accesa în continuare platforma până în ziua facturării. Practic, dacă data facturării este ziua de 10 a fiecărei luni iar tu anulezi abonamentul pe 27, Netflix îți va permite accesarea fără restricții a conținutului platformei până pe data de 10.

Cum anulez abonamentul?

Anularea abonamentului se realizează accesând această adresă: netflix.com/cancelplan – folosește un browser web. Nu uita să dai click pe „finalizează anularea”.

Timp de 10 luni

Netflix îți va păstra timp de 10 luni toate profilele create, titlurile preferate, preferințele de vizionare și detaliile contului. Practic, contul va intra în adormire. Reactivarea contului în acest interval de 10 luni de la data anulării contului îl va scoate din adormire.

În schimb, toate datele contului tău vor fi șterse automat dacă nu ți-ai reactivat contul în această perioadă de 10 luni.

Ștergere cont Netflix

Ștergerea contului este diferită de anulare abonamentului. Netflix îți va șterge automat contul după trecerea a 10 luni de la anularea abonamentului. Dacă vrei ca această ștergere a contului să se producă mai repede va trebui să trimiți un email către platformă prin care să soliciți asta. Emailul trebuie trimis la această adresă: [email protected]

Reactivare abonament

Dacă reactivezi abonamentul în maximum 10 luni, profilurile, titlurile preferate, preferințele de vizionare și detaliile contului vor fi păstrate.

Pe aceeași temă

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole