35.3 C
București
marți, august 9, 2022

Evadează! Cele mai tari transmisii live din locuri memorabile. Simte pulsul omenirii

Ar trebui să le citești

Locuri memorabile

Dacă accesezi link-urile din acest articol, vedea transmisii live din locuri memorabile, totul prin intermediul camerelor de supraveghere. Citește, testează ceea ce ți-am propus și distribuie acest material, permite-le și altora să simtă pulsul omenirii. Am selectat pentru cititorii pentruprieteni.com 30 de locații din întreaga lume care vă vor impresiona.

Înainte de a începe

Dacă doriți să spargeți monotonia, aveți alternativa unor excursii virtuale la muzee din România sau din întreaga lume.

Site-uri deosebite

Grădina Zoologică din San Diego (SUA) pune la dispoziție 11 camere care transmit Live din diverse sectoare. Îți garantăm că vei rămâne surprins de ceea ce vei vedea în direct.

Accesează aici

Grădina Zoologică din Huston este un alt loc captivant. De la furnici, girafe și elefanți, la rinoceri, cimpanzei și gorile. Ai ce vedea, crede-ne.

Accesează aici

Schimbă perspectiva cu Acvariul din Monterey Bay. Imaginile îți taie respirația. Ai 10 transmisii live care te relaxează urmărind viața rechinilor, pinguinilor, meduzelor, a teștoaselor, vidrelor de mare etc.

Accesează aici

Aquarium of the Pacific te va ispiti plăcut. Un alt loc care merită văzut este Aquarium of the Pacific. Sunt 7 camere care te vor purta într-o lume pe care o vezi doar în documentare.

Accesează aici

Explore.org reprezintă o sursă foarte atractivă de transmisii live din întrega lume. Accentul, din câte se pare, cade pe lumea animală.

Acceseză aici

Canale YouTube LIVE

Times Square in 4K

Times Square: 1540 Broadway View

Veneția

Funchal Bay

Lacu Roșu (România)

London Eye View at London Marriott Hotel County Hall

Saint-Malo – Le Port

Amsterdam

Tokyo Live Camera Ch1

Shibuya Scramble Crossing

Pipeline

Deerfield Beach

NASA Live: Earth Views from the Space Station

- Advertisement -

Articole asemănătoare

De ce fug românii de Linux? Adevărul doare

Linux Cei mai mulți români nu știu nimic despre Linux. Comoditatea, lipsa informării, spiritul de turmă, aroganța, ignoranța și miliardele de dolari investiți de Microsoft...
- Advertisement -

Cele mai noi articole