8.9 C
București
sâmbătă, ianuarie 15, 2022

Un look mai îndrăzneț pentru Ubuntu

Ar trebui să le citești

Un nou look

Dacă ești de părere că desktopului tău cu Ubuntu i-ar prinde bine o împrospătare în ceea ce privește aspectul, atunci îți recomandăm o temă care s-ar putea să-ți placă. Tema GTK Qogir este bazată pe Arc GTK. Asta înseamnă că funcționează bine pe o gamă variată de medii grafice precum GNOME Shell, Unity, Budgie sau Cinnamon.

Iese în evidență

Deși majoritatea temelor bazate pe Arc se aseamănă oarecum între ele, Qogir a reușit să-și creeze o identitate proprie. Ea poate să schimbe într-un mod foarte plăcut aspectul desktopului prin designul său modern, estetic și colorat. dea asemenea, aduce, ca element de noutate, imagine de fundal pentru managerul de fișiere.

Cum se instalează

Iată o modalitate prin care tema Qogir poate fi instalată pe Ubuntu. Pentru început va trebui să o descărcăm. Click pe linkul de mai jos și alege varianta pe care o preferi.

Descarcă tema Qogir

După descărcare va trebui să extragem arhiva folosind instrumentul pe care Ubuntu ni-l pune la dispoziție. Pentru instalare, trebuie să copiem folderul extras în „~/.themes” (folder ascuns în directorul Home). dacă acel folder nu există, el trebuie creat. Nu uita să pui „.” în denumire.

Activare

Pentru a o vredea în acțiune, tema trebuie activată. Pe Ubuntu poți face asta prin intermediul GNOME Tweaks. Modificările se vor aplica instant. Cam asta-i tot. Spune-ne și nouă cum ți se pare această nouă temă. Scrie-ne un comentariu.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

Nu fă actualizarea la Windows 11! Treci pe Linux!

Windows 11 încearcă să forțeze o furișare tiptilă în viața utilizatorilor de Windows 10. A apărut din senin, aparent gratuit, ca o dovadă de bune intenții și de „next level” din partea Microsoft.
- Advertisement -

Cele mai noi articole