32.6 C
București
luni, iunie 24, 2024

Un look mai îndrăzneț pentru Ubuntu

Ar trebui să le citești

Un nou look

Dacă ești de părere că desktopului tău cu Ubuntu i-ar prinde bine o împrospătare în ceea ce privește aspectul, atunci îți recomandăm o temă care s-ar putea să-ți placă. Tema GTK Qogir este bazată pe Arc GTK. Asta înseamnă că funcționează bine pe o gamă variată de medii grafice precum GNOME Shell, Unity, Budgie sau Cinnamon.

Iese în evidență

Deși majoritatea temelor bazate pe Arc se aseamănă oarecum între ele, Qogir a reușit să-și creeze o identitate proprie. Ea poate să schimbe într-un mod foarte plăcut aspectul desktopului prin designul său modern, estetic și colorat. dea asemenea, aduce, ca element de noutate, imagine de fundal pentru managerul de fișiere.

Cum se instalează

Iată o modalitate prin care tema Qogir poate fi instalată pe Ubuntu. Pentru început va trebui să o descărcăm. Click pe linkul de mai jos și alege varianta pe care o preferi.

Descarcă tema Qogir

După descărcare va trebui să extragem arhiva folosind instrumentul pe care Ubuntu ni-l pune la dispoziție. Pentru instalare, trebuie să copiem folderul extras în „~/.themes” (folder ascuns în directorul Home). dacă acel folder nu există, el trebuie creat. Nu uita să pui „.” în denumire.

Activare

Pentru a o vredea în acțiune, tema trebuie activată. Pe Ubuntu poți face asta prin intermediul GNOME Tweaks. Modificările se vor aplica instant. Cam asta-i tot. Spune-ne și nouă cum ți se pare această nouă temă. Scrie-ne un comentariu.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole