12.6 C
București
miercuri, aprilie 10, 2024

Ce ți se poate întâmpla în primele săptămâni de la cumpărarea unui telefon

Ar trebui să le citești

Ce ți se poate întâmpla

Ce ți se poate întâmpla după ce achiziționezi un telefon? Grea întrebare, interesante răspunsuri.

Telefonul din dotare a devenit cartea de vizită a multor persoane, motiv pentru care majoritatea investesc timp și bani în achiziționarea unor dispozitive care să îi reprezinte. Nu contează că te costă câteva sute/mii de lei, atâta timp cât în ochii celorlalți îți poți forma o anumită imagine.

Întrebare

Ați făcut un calcul în încercarea de a afla câte zeci/sute de ore ați muncit pentru a produce banii necesari achiziționării telefonului, raportat, bineînțeles, la venitul pe care îl aveți? Încercați?

Și se întâmplă

Chiar dacă dorim să părem siguri pe noi, în fond, trebuie să ne creștem cumva stima de sine. Iar perioada de acomodare cu o achiziție nouă în materie de telefoane este mai de durată decât am bănui. Deoarece  mintea, ochii și mâinile noastre încă sunt dresate de „fostul”, a se înțelege telefon, un pericol, de multe ori iminent, se ține scai după noi în primele săptămâni de la achiziție.

Conform studiilor care au abordat acest subiect, dar și întâmplărilor auzite de la prieteni sau pățaniilor personale, repetate la indigo, în primele săptămâni de utilizare a unui nou telefon, șansele de a-l scăpa, de a-l ciobi, sau mai rău, de a-l strica, sunt uriașe.

2 critice

Primele 2 săptămâni par a fi de cumpănă pentru majoritatea posesorilor de telefoane noi. În această perioadă au loc cele mai des întâlnite accidente. Să fie dimensiunea, husa, forma, toate noi, ce-i drept, poate emoțiile, neatenția ori prea marea încredere în noi înșine, încredere care ne determină să nu mai fim atenți, nu este nimic clar.

Odată cu trecerea timpului, pe măsură ce noul dispozitiv devine o anexă a corpului nostru, șansele de a-l face una cu pământul, desigur, din greșeală, scad. Totuși, atunci când îți este lumea mai dragă, gravitația îți poate aduce reaminti pe ce planetă te afli.

Nu sta fără griji

Îți mai oferim un motiv pentru a-ți ascuți simțurile. E puțin probabil să existe pe lumea asta vreo garanție care să acopere și loviturile, spargerea telefonului, rezultatul direct al căderii, de altfel. Deci, suporți costurile reparației, riști să îți pierzi complet garanția și să zgudui bine telefonul. E de prisos să mai amintim că durata de viață a dispozitivului se reduce în urma unei lovituri. Practic, odată lovit sau reparat, nu va mai fi niciodată la fel în ochii tăi.

Partea bună

Există și o parte bună în toată această afacere. Posibila ta neatenție poate menține locuri de muncă, îți poate da un scop de moment în viață și chiar face ca economia să duduie. Nu-i așa că este bine să încheiem într-o notă optimistă?Ce poate păți noul telefon în primele săptămâni de viață, pentruprieteni.com

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole