7.6 C
București
miercuri, noiembrie 29, 2023

4 modalități prin care afli cine te caută pe Internet

Ar trebui să le citești

Pe Internet

Vrei nu vrei, sunt șanse destul de mari ca numele tău să apară pe Internet. În cele ce urmează, îți propunem patru modalități extrem de simple și interesante prin care poți afla dacă ești căutat pe Internet, eventual cine face acest lucru.

Înainte de a începe

Acest articol, pentru o imagine cât mai complexă, ar trebui lecturat alături de materialele de mai jos:

La general

S-a scris aici despre cea mai simplă modalitate de a descoperi dacă apari în rezultatele motoarelor de căutate. În esență, ar trebui să cauți pe Google (sau aici) numele tău.

Folosește această unealtă de la Google

Google Alerts te poate ajuta să afli dacă numele tău are menționări noi pe site-uri, bloguri, forumuri etc. Ori de câte ori cineva pomenește de tine, Google Alerts îți va trimite o înștiințare pe email. Este simplu de folosit, interesant și eficient.

O alternativă

Google Alert se concentrează în căutările sale doar pe un anumit aspect. Mention.com se ocupă de partea de rețele de socializare. Site-ul îți oferă serviciile pe bani, cu toate acestea, doritorii îl pot folosi gratuit pentru o perioadă de încercare completă de 14 zile.

LinkedIn

Conceput inițial pentru a ușura găsirea unui loc de muncă, LinkedIn și-a depășit scopul. Versiunea pe bani a LinkedIn oferă și posibilități de identificare a celor care vor să te contacteze.

Concluzie

Indiferent dacă ești căutat de rudele uitate, de foști colegi sau prieteni, este extrem de important să le oferi o modalitate prin care te pot contacta. În plus, utilizând serviciile de mai sus, simplu și ușor, ai șansa să afli cine te caută pe internet.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

Ce lecții am învățat în acești ani de pentruprieteni.com

Lecții Lecțiile învățate în toți acești ani de pentruprieteni.com au fost interesante și numeroase. Nimeni nu ne-a pregătit pentru ceea ce urma să vină, pentru...
- Advertisement -

Cele mai noi articole