32.6 C
București
luni, iunie 24, 2024

Serialele tale din 2020. Trebuie să le vezi

Ar trebui să le citești

2020

Anul 2020 se anunță bogat în seriale fresh și interesante, ori în sezoane noi și captivante pentru cele deja existente. Să mai aducem în discuție și subiectul revenirilor în lumina reflectoarelor? Nu e momentul. Trecem repede peste introducere pentru a vă anunța că am întocmit o scurtă listă a producțiilor pe care ți le recomandăm pentru ultimul an al deceniului 2 din secolul XXI. Încă un lucru, pentru a înțelege acest articol. Îți recomandăm să îl lecturezi și pe acesta.

Pentru început

Sugestii

Star Trek: Picard (2020 – ) Revenirea comandantului Picard, alături de alte legende, se anunță una spectaculoasă, fanii Star Trek așteaptă cu sufletul la gură continuarea poveștii. Am scris aici despre această serie.

Star Trek Discovery (sezonul 3) Sezoanele 1 și 2 din acest serial i-au lăsat pe fani cu sufletul la gură. Suntem extrem de curioși dacă tendințele se vor menține și în sezonul 3. Dacă în privința Discovery este sigur că va putea fi văzut pe Netflix, lucrurile nu par la fel de sigure atunci când aducem în discuție Start Trek Picard.

The Witcher Extrem de plăcută surpriza de sfârșit de an oferită de Netflix. Se vrea a fi o alternativă la Urzeala Tronurilor. The Witcher este un serial bine făcut, se vede că s-a muncit la primul sezon. Efectele speciale sunt de calitate, un pic cam mult sânge, dar povestea este captivantă.

Sex Education Un alt serial care te va binedispune este Sex Education. Sunt șanse destul de mari să îl urmărești cu sufletul la gură. Nu mai intrăm în detalii, clipul de mai jos va aduce mai multă lumină. Urmăriți-l, are subtitrare.

Lost în space O altă serie Netflix în care s-au băgat ceva bani, care șochează prin efecte speciale și printr-o poveste fascinantă. Fanii genului SF vor fi încântați.

Virgin River Această producție are o poveste bine spusă ce se va întinde pe multe sezoane de acum în colo. Relaxant și ușor de urmărit, Virgin River te va captiva din primele clipe.

Anne with an E Din ianuarie sezonul 3 își va intra în pâine. Practic, vorbim despre unul dintre cele mai comice, plăcute și originale seriale din ultimii ani. Nu ai cum să nu îl devorezi în câteva zile. În plus, pregătește-te să sacrifici și ceva lacrimi.

P.S.

Articolul se află în curs de completare.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole